آنچه در این مطلب می خوانید:
آموزش طرز تهیه خورش به و آلو غذایی متنوع
آشپزی: غذاهایی هستند که معمولا ما برای سرو آنه از پلو استفاده می کنیم خورش به و آلو یکی از آن غذاها می باشد دو تا از مواد اولیه اصلی آن به و آلو می باشد
مواد لازم
– روغن مایع= ۱۰۰ گرم
– پیاز= یک عدد (۲۰۰ گرم)
– گوشت گوسفند= ۳۵۰ گرم
– زردچوبه= یک قاشق چایخوری
– چاشنی خورشت مگی=یک بسته
– آب= یک لیتر
– به= ۴۰۰ گرم
– لپه=۳۰ گرم
– آلو= ۲۵۰ گرم
– نمک= یک قاشق چایخوری
– زعفران= یک قاشق چایخوری
طرز تهیه
۱ روغن را حرارت داده و پیاز ریز خرد شده را در روغن
تفت دهید تا طلایی شود.
۲ گوشت را به قطعات متوسط برش داده و با پیاز ۵
دقیقه تفت دهید.
۳ زردچوبه را اضافه کنید.
۴ چاشنی خورشت مگی را اضافه کنید.
۵ آب را اضافه کرده و یک ساعت حرارت دهید.
۶ به را شسته، ورقه ورقه کرده، در روغن جداگانه سرخ کرده و به گوشت اضافه کنید.
۷ لپه ها را به مدت نیم ساعت در آب خیس کرده،
آب آن را جدا کرده و به مواد اضافه کنید.
۸ آلو را به مدت نیم ساعت در آب خیس کرده و
به مواد اضافه کنید.
۹ خورشت را بچشید و در صورت نیاز نمک اضافه کنید.
۱۰ زعفران را اضافه کنید.
۱۱ اجازه دهید خورشت بجوشد تا به خوبی جا بیافتد.