خانه » آموزش آشپزی » ساندویچ مرغ | پخت و طرز تهیه ساندویچ مرغ خوش طعم

ساندویچ مرغ | پخت و طرز تهیه ساندویچ مرغ خوش طعم

مواد لازم ساندویج مرغ و طرز تهیه ساندویچ مرغ با قارچ خوشمزه

ساندویچ مرغ , ساندویچ مرغ با قارچ , طرز تهیه ساندویچ مرغ , ساندویچ مرغ خوشمره , ساندویج مرغ , shkn,d] lvy

ساندویج مرغ یکی از ساندویج های رایج در بسیاری از استان ها می باشدکه برخی آن را در منزل درست می کنند و به غذای بیرون از منزل تمایلی ندارند اما برخی هم آن را در بیرون از منزل تهیه می کنند و ممکن است گاهی آن را در منزل آماده کنند این ساندویج را می تووان به عنوان یکی از ساندویج های پرطرفدار نام برد بگونه ای که حتی برخی آن را به دیگر ساندویج ها ترجیح می دهند و درست کردن آن حتی در منزل برای خیلی ها کار ساده ای می باشد ساندویج ها انواع مختلفی دارند که حتی طعم های تعدادی از آن ها خیلی با هم فرق می کنند و گاهی افراد بر اسا سلیقه خود یکی از آن ها را انتخاب کرده و میل می کنند و یا برای دیگران آن را آماده می کنند دستور پخت برای ۴ نفر مناسب می باشد برای اطلاع از آموزش آشپزی و طرز تهیه ساندویج مرغ به این شکل ما را همراهی کنید.

ساندویچ مرغ , ساندویچ مرغ با قارچ , طرز تهیه ساندویچ مرغ , ساندویچ مرغ خوشمره , ساندویج مرغ

مواد لازم ساندویچ مرغ

سینه مرغ یک عدد
قارچ دویست گرم
پیاز دو عدد
آبلیمو یک قاشق غذاخوری
نان ساندویجی چهار عدد
جعفری خرد شده یک تا دو قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
سس مایونز چهار عدد یکنفره
آب و روغن به مقدار لازم
خیار شور چهار عدد متوسط
گوجه دو عدد متوسط

طرز تهیه ساندویچ مرغ

سینه مرغ را در مقداری آب روی حرارت قرار میدهیم و یک عدد پیاز را در اندازه بزرگ خرد می کنیم و به آن اضافه می کنیم و اجاز می دهیم تا سینه مرغ پخته شود سپس پیاز ها را از آب مرغ در می آوریم و آبلیمو و مقداری نمک به آن اضافه می کنیم و می گذاریم تا آب مرغ تمام شود سپس مرغ را تکه تکه می کنیم بعد قارچ ها خرد می کنیم و روی حرارت قرار می دهیم تا نرم شوند یک عدد پیاز متوسط را نگینی ریز خرد می کنیم و در مقداری روغن سرخ می کنیم و زیر حرارت را خاموش می کنیم.

بعد تکه های مرغ را به آن اضافه می کنیم و جعفری و نمک و فلفل را داخل آن می ریزیم و آن ها را باهم ترکیب می کنیم سپس نان ساندویجی را برمی داریم و آن را باز می کنیم و مقداری ترکیب تکه های مرغ را داخل آن قررا می دهیم سپس مقداری هم از قارچ را هم که آبش تمام شده است را داخل آن می ریزیم و بعد گوجه و خیار شور را خرد می کنیم و به اندازه داخل آن قرار می دهیم و بعد به همراه سس مایونز آن را سرو می کنیم.

نکات مهم در تهیه ساندویج مرغ

  1. می توان از ذرت پخته شده و کاهو شسته شده و خرد شده هم در داخل آن استفاده کرد.
  2. این ساندویج را بدون سس مایونز هم می توان سرو کرد و در کنار آن آبلبمو قرار داد.
  3. مقدار مواد را کمتر یا بیشتر هم می شود استفاده کرد.
  4. برخی در زمان آماده کردن به آن پنیر پیتزا هم اضافه می کنند.

همچنین ببینید طرز تهیه : ته دیگ مرغ – کیک مرغ – الویه

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*