آنچه در این مطلب می خوانید:
مواد لازم و آموزش طرز تهیه سوپ پیازچه خوشمزه با قارچ
سوپ پیازچه ممکن است برای برخی از ما ناشناخته و تا بحال درست کردن آن را امتحان نکرده باشیم خیلی از ما زمانی که دچار سرماخوردگی می شویم به یکی از غذاهایی که برای میل کردن فکر می کنیم سوپ می باشد که دارای انواع مختلفی هستند که با طعم های متفاوتی صرف می شوند برخی در درست کردن غذاهای خاصی بسیار حرفه های عمل می کنند و آن ها را خیلی خوب آماده می کنند تعدای هم در آشپزی و تهیه و پختن سوپ مهارت زیادی دارند و آن را خیلی خوشمزه درست می کنند ممکن برخی به همه آن ها علاقه نداشته باشند و طعم و مزه آن زیاد مورد پسند آن ها نمی باشد گاهی برای تهیه یک غذا اگر صبر و حوصله را همراه با مهارتمان کنیم طعم آن غذا بهتر و خوشمزه تر می شود این دستور پخت برای ۴ نفر مناسب است برای اطلاع از آموزش این سوپ در سایت نظاره ها ما را همراهی کنید.
مواد لازم تهیه سوپ پیازچه
جو پرگ یک پیمانه و نیم
هویچ یک عدد بزرگ
آب مرغ یک و نیم لیوان
قارج صدو پنجاه گرم
پیازچه دویست گرم
شیر یک لیوان
خامه سه قاشق غذاخوری
نمک و ادویه و فلفل به مقدار لازم
آب و آبلیمو به مقدار لازم
طرز تهیه سوپ پیازچه
چو پرک را می شوییم سپس سبزیجات را می شوییم و هویج رنده می کنیم پیازچه ها را نیز ریز خرد می کنیم قارچ را هم از کنار برش می دهیم و خرد می کنیم ظرف مناسبی را برمی داریم و مقداری آب داخل آن می ریزیم سپس جو پرک را به همراه آب مرغ به آن اضافه می کنیم و اجاز می دهیم تا به چوش بیاید بعد از آن هویج و همینطور پیازچه و قارچ را داخل ظرف می ریزیم و ادویه را هم می ریزیم و آن ها را هم میزیم و اجاز می دهیم تا با حرارت ملایم پخته شوند در نهایت شیر را به آن اضافه می کنیم و بعد از گذشت ده دقیقه خامه را اضافه می کنیم و نمک را می زنیم و حدود سه تا چهار دقیقه آبلیمو را به آن اضافه می کنیم بعد سوپ را داخل ظرف مناسب می کشیم و سرو می کنیم.