آنچه در این مطلب می خوانید:
آموزش طرز تهیه لپو پلو غذایی رنگی
در ایران غذاهایی هستند که بدون نیاز به خورش سرو می شوند و در لابلای برنج موادی ترکیب می شوند لپو پلو را برخی دوست دارند و گاهی آن در برنامه غذایی خود قرار می دهند
مواد لازم لپو پلو
مرغ پخته و ریز خرد شده ۱ کیلوگرم
لبو پخته و خرد شده ۴ عدد
اسفناج پخته شده: ۱۰۰ گرم
برنج آبکش شده ۳ پیمانه
پیاز سرخ شده۱ عدد
زعفران ساییده شده ۱ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و روغن به میزان لازم
طرز تهیه لپو پلو
مرغ را همراه پیاز، نمک و فلفل کمی تفت میدهیم و لبوها را به صورت دلخواه خرد میکنیم.
اسفناجها را میگذاریم کمی نرم شوند. اسفناجها نیازی به پخت زیاد ندارند .درون یک قابلمه تمام مواد را به صورت لایه لایه به برنج آبکش شده افزوده، مقداری از برنج را زعفرانی کرده و میگذاریم تا برنج دم بکشد.
به خاطر اینکه لبوها له نشوند، پس از اینکه مواد را لابهلای برنج قرار دادیم لبو را نیز روی آن اضافه میکنیم، چون موقع مخلوط کردن لبو له میشود، بهتر است که جداگانه به برنج اضافه شود.
منبع: وبگاه گروه آشپزی