آنچه در این مطلب می خوانید:
طرز تهیه اکبر جوجه خوشمزه
اکبر جوجه نام غذایی است که خیلی ها وقتی به سفر خصوصا شمال کشور می روند این نام را مشاهده می کنند و بعضی هم با دیدن نان این غذا وسوسه می شوند که به داخل رستوران بروند و این غذا را میل کنند اما بعضی از افراد ترجیح می دهند به این زودی به رستوران داخل نشوند و حتی دیدن و شنیدن نام غذاهای متنوع هم نمی تواند رفتن به رستوران را برای این این افراد جذاب کنند و دوست دارند که تا می شود خودشان غذا را درست کنند و در کنار خانواده میل کنند اما بعضی ها دوست دارند حتی اگر رستوران هم می روند تمایل دارند دستور پخت آن غذا را اموزش ببیند تا گاهی خودشان آن را درست کنند.
بعضی از غذاها علاوه بر اینکه می توان برای خانواده آن را تهیه کرد برای سرو در مهمانی هم مناسب می باشد و با ذائقه افراد مختلفی می تواند جور باشد خصوصا اگر آن خوشمزه درست شده باشند البته گاهی علاوه برا طعم غذا تزیین آن هم می تواند به دلنشین شدن غذا کمک کنند.در ادامه میتوانید نحوه تهیه این غذا خوشمزه و اصیل شمالی را در سایت نظاره ها مشاهده کنید.
مواد لازم اکبر جوجه
جوجه دو عدد
ماست دو قاشق غذاخوری
آبلیمو دو قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده سه قاشق غذاخوری
پیاز یک عدد
روغن به مقدار لازم
نمک و زردچوبه و فلفل به مقدار لازم
رب انار دو قاشق غذاخوری
آب به مقدار لازم
طرز تهیه اکبر جوجه
مرغ را از وسط نصف می کنیم و آن ها را داخل ظرف مناسبی می ریزیم سپس مقداری ماست به آن اضافه می کنیم و پیاز را خرد می کنیم و کمی آبلیمو داخل آن می ریزیم و بعد هم زردچوبه و فلفل سیاه و کمی زعفران به آن ها می زنیم و همه آن ها را با جوجه آغشته می کنیم تا مزه دار شود و درب ظرف را می گذاریم و یا سلفون می کشیم و چند ساعت آن را داخل یخچال قرار می دهیم بعد از مزه دار شدن مقداری نمک به آن ها اضافه می کنیم و زعفران روی آن ها می ریزیم و در ظرف مناسب مقداری روغن و کمی آب می ریزیم و اجازه می دهیم تا با حرارت کم جوجه ها پخته شوند سپس آن ها را در مقداری روغن دو طرف آن ها را سرخ می کنیم و بعد آن تزیین می کنیم و به همراه برنج و یا نان سرو می کنیم در کنار این غذا سس انار هم قرار می دهیم.
نکات مهم در این آشپزی
- مرغ را می توانیم در فر هم درست کنیم.
- می توان قبل از سرخ کردن دو قاشق غذاخوری رب انار در مقدار آب حل می کنیم و بجای زعفرا روی آن می ریزیم.
- این غذا با این مواد اولیه می تواند برای افراد کمتر یا بیشتر سرو شود بسته به ذائقه افراد دارد.
- برای تزیین این غذا از جعفری و گوچه فرنگی و خیار شور و پیاز و فلفل دلمه استفاده می کنیم.
- زمان پخت مرغ نباید زیادی باشد تا در سرخ کردن به مشکل نخوریم.
- برای مزه دار کردن می توانیم از کمی سس مایونز استفاده کنیم.
- در کنار این غذا می توان لیمو ترش نیز قرار داد.