خانه » آموزش آشپزی » خورش قورمه سبزی | تهیه و پخت این خورش خوشمزه

خورش قورمه سبزی | تهیه و پخت این خورش خوشمزه

طرز تهیه خورشت قورمه سبزی مجلسی

خورش قورمه سبزی , طرز تهیه قورمه سبزی , خورشت قورمه سبزی , قرمه سبزی مجلسی , o,vaj rvli sfcd

قورمه سبزی یکی از غذاهای سنتی در ایران است که دارای طرفداران زیادی می باشد که خیلی از آن ها سعی می کنند حداقل در هفته یکبار آن را در برنامه غذایی خود قرار دهند غذاهایی هستند که با این اینکه ممکن است بارها را آن سرو کرده باشیم ولی باز هم آن را با تمایل درست می کنیم این غذایی که از نظر بعضی ها خیلی خوشمزه می باشد و با شنیدن حتی اسم این غذا آن ها را به هوس می اندازد و وقتی این غذا را می خواهند میل کند با علاقه این کار را انجام می دهند این غذا را بعضی ها علاوه بر اینکه برای خانواده خود درست می کنند در تعدادی از مهمانی ها و یا مراسمی که برگزار می کنند نیز آن را تهیه و سرو می کنند دستور پخت برای ۴ نفر مناسب می باشد برای اطلاع از آموزش آشپزی و طرز تهیه خورشت قورمه سبزی به این شکل ما را همراهی کنید.

خورش قورمه سبزی , طرز تهیه قورمه سبزی , خورشت قورمه سبزی , قورمه سبزی مجلسی

مواد لازم خورشت قورمه سبزی

گوشت گوسفندی بره نر ۴۰۰ گرم
سبزی خورشتی سرخ کرده ۲۰۰ گرم
لوبیا چیتی ۱۵۰ گرم
لیمو عمانی ۴ عدد
پیاز یک عدد متوسط
نمک و فلفل به مقدار لازم
آب و روغن به مقدار لازم

طرز تهیه قورمه سبزی

در ابتدا پیاز را بصورت نگینی ریز خرد می کنیم و بعد آن را داخل مقداری روغن سرخ می کنیم زمانی که پیاز طلایی شد گوشت را که از قبل در اندازه های مناسبی خرد کرده ایم را به آن اضافه می کنیم و کمی آن ها را تفت می دهیم سپس سبزی را داخل آن ها می ریزیم و بعد هم لوبیا را سپس فلفل را به آن اضافه می کنیم و بعد آن ها را با هم ترکیب می کنیم و حدود سه لیوان آب داخل آن ها می ریزیم و زمانی که آب چوش آمد زیر شعله را کم می کنیم و اجازه می دهیم تا خورشت پخته شود حدود ۲۰ دقیقه قبل از پخت کامل آن به لیمو عمانی چند سوراخ می زنیم و داخل آن می ریزیم سپس نمک را به آن اضافه می کنیم و زمانی که خورش کاملا پخته شد و جا افتاد آن را داخل ظرف مناسبی می ریزیم و به شکل زیبا سرو می کنیم.

نکات مهم تهیه خورش قورمه سبزی

  1. بجای لوبیا چیتی می توانیم از لوبیا قرمز هم استفاده کنیم.
  2. این غذا در زودپز سریع تر آماده می شود و زمان پخت کمتری می برد.
  3. برخی داخل آن رب انار می ریزند.
  4. سبزی آن شامل تره و گشنیز و جعفری و شنیلیله و اسفناج می باشد.
  5. به جای اسفناج از برگ چغندر هم می توان استفاده کرد.
  6. بعضی ها گرد لیمو را جایگزین لیمو می کنند.
  7. می توان برای افراد بیشتری هم استفاده کرد.

همچنین ببینید طرز تهیه : کرفس – خورش آلبالو – خورشت به

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*