آنچه در این مطلب می خوانید:
طرز تهیه خورشت قورمه سبزی مجلسی
قورمه سبزی یکی از غذاهای سنتی در ایران است که دارای طرفداران زیادی می باشد که خیلی از آن ها سعی می کنند حداقل در هفته یکبار آن را در برنامه غذایی خود قرار دهند غذاهایی هستند که با این اینکه ممکن است بارها را آن سرو کرده باشیم ولی باز هم آن را با تمایل درست می کنیم این غذایی که از نظر بعضی ها خیلی خوشمزه می باشد و با شنیدن حتی اسم این غذا آن ها را به هوس می اندازد و وقتی این غذا را می خواهند میل کند با علاقه این کار را انجام می دهند این غذا را بعضی ها علاوه بر اینکه برای خانواده خود درست می کنند در تعدادی از مهمانی ها و یا مراسمی که برگزار می کنند نیز آن را تهیه و سرو می کنند دستور پخت برای ۴ نفر مناسب می باشد برای اطلاع از آموزش آشپزی و طرز تهیه خورشت قورمه سبزی به این شکل ما را همراهی کنید.
مواد لازم خورشت قورمه سبزی
گوشت گوسفندی بره نر ۴۰۰ گرم
سبزی خورشتی سرخ کرده ۲۰۰ گرم
لوبیا چیتی ۱۵۰ گرم
لیمو عمانی ۴ عدد
پیاز یک عدد متوسط
نمک و فلفل به مقدار لازم
آب و روغن به مقدار لازم
طرز تهیه قورمه سبزی
در ابتدا پیاز را بصورت نگینی ریز خرد می کنیم و بعد آن را داخل مقداری روغن سرخ می کنیم زمانی که پیاز طلایی شد گوشت را که از قبل در اندازه های مناسبی خرد کرده ایم را به آن اضافه می کنیم و کمی آن ها را تفت می دهیم سپس سبزی را داخل آن ها می ریزیم و بعد هم لوبیا را سپس فلفل را به آن اضافه می کنیم و بعد آن ها را با هم ترکیب می کنیم و حدود سه لیوان آب داخل آن ها می ریزیم و زمانی که آب چوش آمد زیر شعله را کم می کنیم و اجازه می دهیم تا خورشت پخته شود حدود ۲۰ دقیقه قبل از پخت کامل آن به لیمو عمانی چند سوراخ می زنیم و داخل آن می ریزیم سپس نمک را به آن اضافه می کنیم و زمانی که خورش کاملا پخته شد و جا افتاد آن را داخل ظرف مناسبی می ریزیم و به شکل زیبا سرو می کنیم.
نکات مهم تهیه خورش قورمه سبزی
- بجای لوبیا چیتی می توانیم از لوبیا قرمز هم استفاده کنیم.
- این غذا در زودپز سریع تر آماده می شود و زمان پخت کمتری می برد.
- برخی داخل آن رب انار می ریزند.
- سبزی آن شامل تره و گشنیز و جعفری و شنیلیله و اسفناج می باشد.
- به جای اسفناج از برگ چغندر هم می توان استفاده کرد.
- بعضی ها گرد لیمو را جایگزین لیمو می کنند.
- می توان برای افراد بیشتری هم استفاده کرد.