خانه » آموزش آشپزی » دستور پخت خورش بوقلمون به همراه نکات

دستور پخت خورش بوقلمون به همراه نکات

دستور پخت خورش بوقلمون به همراه نکات

خورش بوقلمون , خورشت بوقلمون , خورش بوقلمون مجلسی

مواد لازم خورش بوقلمون

بوقلمون سیصد گرم
پیاز یک عدد
رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
آلو شش عدد
شوید یک قاشق غذاخوری
سیب زمینی دو عدد
نمک و ادویه به مقدار لازم
زعفران دو قاشق غذاخوری
آب دو تا سه لیوان
روغن به مقدار لازم

طرز تهیه خورش بوقلمون

ابتدا پیاز را خلالی خرد کرده و آن را در مقداری روغن تفت می دهیم زمانی که طلایی شد گوشت بوقلمون خورشتی خرد می کنیم را به آن اضافه کرده و کمی تفت می دهیم سپس رب گوجه فرنگی و آلو را به آن اضافه کرده و زردچوبه و فلفل را هم داخل آن ها می ریزیم و کمی آن ها تفت می دهیم سپس آب را داخل آن ریخته و بعد از اینکه آب چوش آمد زیر حرارت را کم کرده وقتی گوشت بوقلمون مقداری به پخت کامل کار داشت سپس سیب زمینی را داخل آن می ریزیم و یک ربع آخر طبخ شوید را اضافه کرده و نمک غذا را اندازه می کنیم و زعفران را داخل آن می ریزیم زمانی که گوشت و سیب زمینی پخته شد و غلظت خورش مناسب بود و خوب جا افتاد آن را به همراه پلو سرو می کنیم.

نکات مهم در تهیه این خورشت

  1. برخی داخل این خورش سیب زمینی اضافه نمی کنند.
  2. می توان آلو را حذف کرد و از آبلیمو به عنوان چاشنی استفاده کرد.
  3. بعضی ها برای تهیه این خورش از بوقلمون را در تکه های بزرگ خرد می کنند.
  4. برای تزیین آن سیب زمینی سرخ کرده و آلو بکار می بریم.

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*