خانه » آموزش آشپزی » دستور پخت شیرینی مارمالادی

دستور پخت شیرینی مارمالادی

طرز تهیه شیرینی مارمالادی

شیرینی مارمالادی , طرز تهیه شیرینی مارمالادی , شیرینی مارمالاد خانگی , advdkd lhvlhghnd

شرینی مارمالادی طعم خوشمزه ای دارد شیرینی ها انواع مختلفی دارند که به شکل های متفاوتی در بازار عرضه می شوند برخی این شیرینی را نام شیرینی مشهدی یا آلمانی می شناسند گاهی برای درست کردن یک شیرینی نیازی به مهارت و آموزش طولانی ندارد.

تعدادی از شیرینی ها در چند طعم وجود دارند یکی از آن ها شرینی مارمالاد می باشد این شرینی دارای طرفدارانی می باشد و برخی زمانی که به شیرینی فروشی می رسند آن را سفارش می دهند اما بعضی ها هم تمایل دارند تا خودشان شیرینی پزی کنند و با علاقه آن ها را در منزل تهیه می کنند دستور پخت برای ۴ نفر مناسب می باشد برای اطلاع از آموزش شیرینی پزی و طرز تهیه شرینی مارمالاد به این شکل سایت نظاره ها را همراهی کنید.

مواد لازم شیرینی مارمالادی

آرد دویست و بیست گرم
آرد برنج یک و نیم قاشق سوپ خوری
کره نرم شده صد و هشتاد گرم
پودر شکر چهل گرم
پودر بادام دو قاشق غذاخوری
مارمالاد یک سوم پیمانه

طرز تهیه شیرینی مارمالادی

آرد را با آرد برنج ترکیب می کنیم سپس آن ها را الک می کنیم بعد پودر شکر را به آن ها اضافه می کنیم و آن ها را با هم مخلوط می کنیم و دوباره آن ها را الک کرده سپس کره و کره و پودر بادام را داخل آن ها ریخته و به خوبی آن ها را با هم مخلوط می کنیم و مقداری آن ها را ورز داده تا نرم شود سپس کف سینی فر را چرب کرده سپس به اندازه یک قاشق چای خوری از خمیر را برداشته و آن را گرد کرده و داخل وسط آن با یک قاشق چوبی مقداری گود و باز کرده و داخل آن مقداری مارمالاد می ریزیم سپس سینی در طبقه وسط فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد حدود یک ربع تا بیست دقیقه قرار می دهیم تا خمیر پخته شود.

چند نکته مهم

  1. خمیر این شیرینی نیاز به ورز دادن زیاد ندارد.
  2. برخی به خمیر زرده تخم مرغ ها می زنند.
  3. مایه شیرینی با فاصله داخل سینی می چنیم.
  4. برای تعداد بیشتری هم می توان استفاده کرد.
  5. برای تزیین آن از مقداری پودر بادام و پسته استفاده می کنیم.

منبع : nezareha.com/1327/%d8%b4%db%8c%d8%b1%db%8c%d9%86%db%8c-%d9%85%d8%a7%d8%b1%d9%85%d8%a7%d9%84%d8%a7%d8%af%db%8c

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*