آنچه در این مطلب می خوانید:
قارچ سوخاری رستورانی و خوشمزه
قارچ سوخاری را می توان در رستوران میل کرد اما برخی ترجیح می دهند آن را در منزل تهیه کنند برای درست کردن آن به آرد سوخاری نیاز داریم و گاهی آن را درون دلستر قرار می دهند و بعد به آرد آن را آغشته می کنند.
برای پنیری کردن قارچ سوخاری از پنیر پیتزا استفاده می کنیم این مقدار مواد اولیه برخی برای دونفر مصرف می کنند آن را می توان در فر هم آماده کرد دستور پخت برای ۴ نفر مناسب می باشد برای اطلاع از آموزش آشپزی و طرز تهیه قارچ سوخاری به این شکل نظاره ها را همراهی کنید.
مواد لازم قارچ سوخاری
قارچ نیم کیلو
آرد سوخاری سه قاشق غذاخوری
آرد سفید دو قاشق غذاخوری
تخم مرغ یک عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
طرز تهیه قارچ سوخاری
قارچ ها تمیز می کنیم سپس سفیده تخم مرغ را جدا کرده و آن را خوب هم زده تا کف کند و روان شود سپس آرد سفید را با مقداری نمک و فلفل سیاه ترکیب می کنیم بعد قارچ ها را می شوییم و در آرد سفید غلط می دهیم و بعد از آن قارچ را داخل سفید تخم مرغ می زنیم و سپس آن را داخل آرد سوخاری زده و کاملا آن را آغشته می کنیم ظرف گود و مناسبی را روغن می ریزیم و روی حرارات قرار می دهیم زمانی که روغن داغ شد قارچ ها را داخل آن می ریزم و اجازه می دهیم تا کاملا سرخ و پخته شوند بعد از اینکه روغن آن گرفته شد آن را سرو کنیم.
نکات مهم
- سعی می کنیم از قارچ های کوچک استفاده کنیم.
- اگر قارچ بزرگ بود می توانیم قارچ ها را چند برش بدهیم و بعد مصرف کنیم.
- در صورت تمایل کمی قارچ را می پزیم.
- به اندازه ای روغن استفاده کردم که روی قارچ ها را بگیرد.
- برای تزیین آن در کنارش سس کچاب و سس سیر و مقداری زیتون قرار می دهیم
منبع : nezareha.com/1104/%d9%82%d8%a7%d8%b1%da%86-%d8%b3%d9%88%d8%ae%d8%a7%d8%b1%db%8c