خانه » آموزش آشپزی » دستور پخت کوکو ماکارونی

دستور پخت کوکو ماکارونی

طرز تهیه کوکو ماکارونی

کوکو ماکارونی , طرز تهیه کوکوی ماکارونی , کوکو ماکارانی ساده , ;,;, lh;hv,kd

کوکو ماکارونی یکی از غذاهایی که امروزه مورد پسند برخی قرار گرفته است و گاها آن را درست می کنند و حتی در تعدادی از مراسم مهمانی خودشان هم آن را با ظاهر زیبا سرو می کنند گاهی ماکارونی که آماده می کنیم و مقداری از آن اضافه می آید شما می توانید با اضافه آن کوکو ماکارونی را درست کنید.

در این غذا ماده اصلی ماکارونی می باشد و درون آن را برخی بر اساس سلیقه خود متفاوت انتخاب می کنند مثلا برخی به آن قارچ اضافه می کنند و برخی از ریختن آن صرف نظر می کنند دستور پخت برای ۴ نفر مناسب می باشد برای اطلاع از آموزش آشپزی و طرز تهیه کوکو ماکارونی به این شکل وب سایت نظاره ها را همراهی کنید.

مواد لازم کوکو ماکارونی

ماکارونی شکلی دو لیوان
فلفل دلمه ای نصف لیوان
پیاز دو عدد
قارچ یک لیوان
تخم مرغ دو عدد
ذرت پخته یا کسرو شده نصف لیوان
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
پنیر پیتزا سه قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
روغن و آب به مقدار لازم
نمک و ادویه به مقدار لازم

طرز تهیه کوکو ماکارونی

ابتدا مقداری آب روی حرارت می گذاریم تا به چوش بیاید سپس مقداری نمک و روغن داخل آب چوش می ریزیم بعد هم ماکارونی را داخل آن ریخته زمانی که مکارونی مقداری نرم شد آن را با آب سرد آبکش می کنیم سپس یک پیاز را داخل گوشت رنده می کنیم و مقداری ادویه دلخواه به آن می زنیم.

سپس آن با مقداری روغن روی حرارت قرار می دهیم تا پخته و سرخ شوند سپس قارچ را اسلایس کرده و مقداری تفت می دهیم تا آب آن تمام شود و پیاز دیگر را نگینی ریز خرد می کنیم و در مقداری روغن سرخ می کنیم فلفل دلمه را نگینی ریز خرد کرده و زمانی که پیاز داغ طلایی شد داخل آن می ریزیم رب گوجه و مقداری نمک و زردچوبه و فلفل به آن ها اضافه می کنیم و مقداری تفت می دهیم سپس گوشت سرخ کرده و ذرت را داخل آن ها می ریزیم و هم می زنیم مقداری که این مواد سرد شدند ماکارونی را داخل ظرف مناسب می ریزیم و این مواد را به آن اضافه می کنیم.

سپس تخم مرغ را می شکنیم و داخل آن می ریزم پنیر پیتزا را به آن ها اضافه می کنیم و همه را با هم مخلوط می کنیم سپس ظرف مناسبی را روی حرارت قرار می دهیم زمانی که داغ مخلوط ماکارونی را داخل آن می ریزیم و با حرارت کم می گذاریم تا سرخ شوند زمانی که یک طرف آن سرخ شد طرف دیگر آن را سرخ می کنیم و بعد هم آن را سرو می کنیم.

نکات مهم در تهیه کوکوی ماکارونی

  1. موادی که داخل ماکارونی می ریزیم را می توانیم به دلخواه انتخاب کنیم.
  2. برخی به آن پنیر پیتزا اضافه نمی کنند.
  3. برای تزیین آن از سس و ذرت و فلفل دلمه و قارچ استفاده می کنیم.

منبع : nezareha.com/1010/%da%a9%d9%88%da%a9%d9%88-%d9%85%d8%a7%da%a9%d8%a7%d8%b1%d9%88%d9%86%db%8c

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*