خانه » آموزش آشپزی » مواد و طرز تهیه لوبیا پلو غذای خوشمزه ایرانی

مواد و طرز تهیه لوبیا پلو غذای خوشمزه ایرانی

مواد لازم و آموزش طرز تهیه لوبیا پلو مجلسی با گوشت در منزل

لوبیا پلو , طرز تهیه لوبیا پلو , لوپیا بلو مجلسی , لوبیا پلو با گوشت , آموزش لوبیا پلو , g,fdh \g,

لوبیا پلو یکی از غذاهای رایج در ایران می باشد که برخی آن را بسیار دوست دارد و حداقل در هفته یکبار آن را میل می کنند و حتی گاهی آن را برای مهمانی هایشان نیز سرو می کنند در کنار این غذا بعضی ها سالاد و یا سبزی خوردن و یا ماست و حتی مواقعی ترشی هم قرار می دهند این غذا ترکیبی از برنج و مواد اولیه آن می باشد و این غذا بدون نیاز به خورشت می باشد و در آن لوبیا سبز بکار رفته است و طعم آن برای بعضی ها دلچسب می باشد دستور پخت برای ۴ نفر مناسب می باشد برای اطلاع از آموزش آشپزی و طرز تهیه لوبیا پلو به این شکل نظاره ها را همراهی کنید.

لوپیا پلو , طرز تهیه لوپیا پلو , لوبیا پلو مجلسی , لوپیا بلو با گوشت , آموزش لوبیا پلو

مواد لازم لوبیا پلو

برنج سه پیمانه
لوبیا سبز دویست و پنجاه گرم
گوشت دویست و پنجاه گرم
پیاز یک عدد متوسط
زغفران ساییده شده نصف قاشق چای خوری
رب گوجه فرنگی یک قاشق غذا خوری
نمک و فلفل و ادویه به مقدار لازم
آب و روغن به مقدار لازم

طرز تهیه لوبیا پلو

برنج را پاک می کنیم و آن را خیس می کنیم سپس لوبیا سبز را پاک می کنیم و می شوییم و آن ها در اندازه یک الی دو سانتی خرد می کنیم سپس گوشت را خرد می کنیم و یعد هم پیاز را نگینی ریز خرد می کنیم و در مقداری روغن سرخ می کنیم گوشت را داخل آن می ریزیم و تفت می دهیم بعد هم لوبیا سبز را به آن ها اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم و رب گوجه و ادویه و فلفل و زعفران دم کرده را داخل آن ها می ریزیم و با هم ترکیب می کنیم و یک استکان آب روی آن ها می ریزیم و زیر حرارت را کم می کنیم تا گوشت پخته شود ده دقیقه آخر نمک را به آن اضافه می کنیم سپس برنج را آبکش می کنیم و ظرف مناسبی را انتخاب می کنیم و ته آن را مقداری روغن می ریزیم و بخشی از برنج را داخل قابلمه می ریزیم و مقداری از مواد را روی آن و دوباره مقداری برنج می ریزیم و مقداری مواد هم روی آن این کار را چند بار انجام می دهیم تا برنج و موادمان تمام شود در نهایت حدود نصف استکان آب را به کمی روغن ترکیب می کنیم و روی برنج می ریزیم سپس برنج را دم می کنیم و زیر حرارت را کم می کنیم تا برنج پخته شود.

نکات مهم در تهیه این غذا

  1. می توانیم ته دیگ دلخواه را ته قابمه قرار دهیم مثلا نان بگذاریم.
  2. گوشت چرخ کرده و یا گوشت مرغ را هم برخی جایگزین گوشت خرد کرده می کنند.

همچنین ببینید طرز تهیه : عدس پلو – مرصع پلو – خوراک لوبیا سبز

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*