خانه » آموزش آشپزی » کوفته تبریزی | دستور پخت کوفته تبریزی خوشمزه و اصل

کوفته تبریزی | دستور پخت کوفته تبریزی خوشمزه و اصل

طرز تهیه کوفته تبریزی اصل

کوفته تبریزی , طرز تهیه کوفته تبریزی , کوفته تبریزی اصل , ;,tji jfvdcd

کوفته تبریزی غذایی است که از نظر بعضی ها خیلی خوشمزه است و سعی می کنند گاهی در مهمانی هایی که بخواهند هنرشان را نشان دهند آن را به خوبی درست کنند در کنار غذاهای دیگر سرو کنند و گاهی هم از آن به عنوان تنها غذای اصلی استفاده می کنند این غذا یکی از غذاهایی که برخی در سفر به تبریز دوست دارند آن را میل کنند همانکونه که از اسم این غذا مشخص است اصالت به آن به شهر تبریز بر می گردد اما جاهای مختلف ایران آن را درست می کنند.

برخی به این غذا خیلی علاقه دارند که گاهی با شنیدن حتی نام آن دهانشان آب می افتد و در دلشان می گویند ای کاش الان یدونه کوفته تبریزی اینجا بود و من می خوردم و حتی گاهی هم سریع تصمیم می گیرند که آن را درست کنند و در کنار خانواده خود آن صرف کنند اما برخی شاید تا بحال خودشان این غذا را درست نکرده باشند در در جاهای دیگری این غذا را میل کرده باشند که دستپخت خودشان نبوده است و دوست دارند که خودشان آن را بپزند.

بعضی ها هم خواستند که آن را دست کنند ولی خوب درنیامده است و به اصطلاح کوفته هایشان وا رفته است و به همین دلایل ریسک درست کرده آن را برای خود و مخصوصا دیگران را نمی کنند اما گاهی ممکن است وقتی یک غذا را چند بار خیلی خوب درست نکنیم و با کسب تجربه و کسب اطلاعات از دیگران و مطالعه بتونیم آن خیلی خوب درست کنید به طوری که مورد تعریف و تمجید هم قرار بگیریم دستور پخت برای ۴ نفر مناسب می باشد برای اطلاع از آموزش آشپزی و طرز تهیه کوفته تبریزی به این شکل ما را همراهی کنید.

کوفته تبریزی خوشمزه , مواد لازم کوفته تبریزی , طرز تهیه کوفته تبریزی

مواد لازم کوفته تبریزی

لپه یک فنجان
گوشت چرخ کرده گوسفندی ۳۵۰ گرم
آلو به مقدار لازم
تخم مرغ یک عدد
تخم مرغ آب پز یک عدد
گردو به مقدار لازم
برنج یک فنجان
رب گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری
پیاز دو عدد متوسط
سبزی کوفته خرد شده (تره و گشنیز و ترخون و مرزه و جعفری) آز هر کدام یک قاشق غذاخوری
آب و روغن به مقدار لازم
نمک و زردچوبه و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه کوفته تبریزی

لپه و برنج را جداگانه خیس می کنیم سپس لپه را مقداری می پزیم به اصطلاح نیم پز می کنیم سپس برنج را هم در حدی که مقداری نرم شود می پزیم زمانی که لپه سرد شد آن را نیم کوب می کنیم سبزی ها را پاک می کنیم و می شوییم و خرد می کنیم سپس گوشت و به همراه یک عدد پیاز چرخ می کنیم و خوب ورز می دهیم.

سپس تخم مرغ ها در ظرف جداگانه می شکنیم و داخل گوشت می ریزیم و لپه و برنج سبزی زردچوبه و نمک و فلفل به آن ها اضافه می کنیم و تمامی مواد را با هم ترکیب می کنیم و خوب ورز می می دهیم در صورت تمام یک تخم مرغ را آب پز ممی کنیم سپس موادمان که چسبندگی خوبی پیدا کرده است با دست گرد می کنیم و در وسط آن گردو به همراه آلو خورشتی قرار می دهیم و سپس کوفته را می بندیم و کاملا گرد می کنیم می توانیم وسط دو تا از کوفته ها را تخم مرغ و دوتای دیگر را آلو قرار دهیم و آن ها داخل یخچال می گذاریم.

سپس ظرف مناسبی را برمی داریم پیاز را نگینی خرد می کنیم و در مقداری روغن سرخ می کنیم بعد رب گوجه را به آن اضافه کرده و کمی تفت می دهیم و همینطور نمک و زردچوبه و فلفل و مقداری آب حدود سه لیوان داخل آن می ریزیم زمانی که به چوش آمد زیر حرارت را کم می کنیم سپس کوفته ها را به آرامی داخل آن قرار می دهیم و درب ظرف را نمی گذاریم وقتی یک طرف کوفته گرفته شد آهسته را را برمی گردانیم تا طرف دیگر آن هم بسته شود اگر آب بیشتری نیاز داشت مقداری آب گرم داخل به آن اضافه می کنیم و اجازه می دهیم که با حرارت کم کوفته ها کاملا پخته شوند و سس آن غلیظ شود سپس آن را در ظرف مناسبی می کشیم و با گردو زرشگ و جعفری تزیین می کنیم.

نکات مهم در تهیه این غذا

  1. برای پخت برنج آن را در مقداری آب می ریزیم و درب ظرف را هم نمی گذاریم در حدی که آب آن کشیده شود.
  2. برای آنکه مواد به دستمان نچسبد دست را خیس می کنیم.
  3. ظرف را در اندازه ای انتخاب می کنیم که جا برای همه کوفته باشد و روی هم قرار نگیرند.
  4. وسط آن ها را می توانیم بجای آلو از زرشک استفاده کنیم.
  5. برخی برای اینگه کوفته وا نرود حدود چند ساعت آن را داخل فریزر و یا یک روز در یخچال قرار می دهند.
  6. زمانی که کوفته را داخل آب چوش قرار می دهیم درب ظرف را نمی گذاریم تا آن ها ترک نخورد.
  7. از سبزی خشک هم می توان استفاده کرد.

همچنین ببینید طرز تهیه :

طرز تهیه خورش قیمه خوشمزه

خورش به مجلسی

طرز تهیه خورش بامیه

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*