خانه » آموزش آشپزی » چگونگی درست کردن شیر برنج دسر خوشمزه

چگونگی درست کردن شیر برنج دسر خوشمزه

طرز تهیه دسر شیر برنج

شیر برنج , طرز تهیه شیر برنج , دسر شیر برنج , شیر برنج مجلسی و ساده , adv fvk[

شیر برنج نوعی دسر می باشد که برخی ترجیح می دهند که در ماه مبارک رمضان آن را تهیه کنند و در سفره افطار قرار می دهند بعضی ها طعم آن را دوست دارند و با علاقه آن را درست می کنند اما برخی هم تا به حال این دسر را صرف نکرده اند و از دستور پخت آن اطلاعی ندارند و درست کردن آن را امتحان نکرده اند و تمایل دارند تا آموزش پخت آن را بدانند.

در صورتی که بخواهیم شیر برنج با خامه داشته باشیم در پایان پخت مقداری خامه به آن اضافه می کنیم و در صورت تمایل به شیر برنج زعفرانی مقداری زعفران دم کرده به آن اضافه می کنیم و حتی می توانیم آن را در دورنگ سرو کنیم دستور پخت برای ۴ نفر مناسب می باشد برای اطلاع از آموزش و طرز تهیه شیر برنج به این شکل نظاره ها را همراهی کنید.

مواد لازم شیر برنج

شیر یک و نیم لیتر
برنج یک پیمانه
گلاب نصف استکان
آب به مقدار لازم
نمک نصف قاشق چای خوری

طرز تهیه شیر برنج

در ابتدا برنج را حدود دو ساعت خیس می کنیم سپس آن را روی حرارت قرار می دهیم زمانی که برنج پخته شد آن را آبکش می کنیم سپس حدودا دو لیوان آب را بهمراه نمک روی حرارت ملایم قرار می دهیم بعد برنج را داخل آن می ریزیم بعد هم شیر را به آن اضافه می کنیم و گلاب را هم درون آن ها می ریزیم و هم می زنیم زمانی که پخته شدند و جا افتاد آن را درون ظرف مناسبی سرو می کنیم.

برخی از نکات مهم

  1. می توان مقداری عسل به آن اضافه و بعد سرو کنیم.
  2. برای افراد کمتر و یا بیشتر می توان آن را سرو کرد.
  3. در صورت تمایل مقداری شکر و کره به آن اضافه می کنیم.
  4. برای تزیین آن از گل سرخ و دارچین و مغز پسته و بادام استفاده می کنیم.

همچنین ببینید :

طرز تهیه فرنی

طرز تهیه شله زرد

تارت انجیر

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*