خانه » آموزش آشپزی » دستور پخت املت

دستور پخت املت

املت گوجه و قارچ

املت , طرز تهیه املت , املت گوجه , املت قارچ , hlgj

املت یکی از غذاهای خوشمزه می باشد که پخت آن بسیار ساده و آسان می باشد و تنها با رعایت چند نکته می توانیم املت خوبی داشته باشیم در ترکیبات این غذا گوجه بکار می رود اما برخی از مواد دیگری مانند رب یا سیب زمینی یا اسفناج و بطور کلی از سبزیجات نیز استفاده می کنند.

این غذا برای مواقعی که زمان زیادی برای آشپزی نداریم و می خواهیم سریع یک غذا آماده کنیم و یا حوصله زیادی برای غذا پختن نداشته باشیم مناسب است املت انواع مختلفی دارد که یکی از آن ها املت با قارچ می باشد که دارای طرفدارنی می باشد که آن را به انواع دیگر ترجیح می دهند دستور پخت برای ۴ نفر مناسب می باشد برای اطلاع از آموزش و طرز تهیه املت قارچ و گوجه به این شکل نظاره ها را همراهی کنید.

مواد لازم املت

تخم مرغ سه عدد
گوجه فرنگی سه عدد
قارچ دویست گرم
روغن به مقدار لازم
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه املت

برای تهیه املت گوجه با قارچ در ابتدا گوجه ها را خرد می کنیم سپس داخل ماهیتابه مناسب می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم بعد قارچ را اسلایس کرده و آن را روی حرارت قرار می دهیم تا آبش گرفته شود و کمی آن ها را تفت می دهیم و بعد از روی حرارت آنها را برمی داریم سپس مقداری که آب گوجه گرفته شده روغن داخل آن می ریزیم بعد نمک و ادویه را به آن اضافه کرده و هم می زنیم و اجازه می دهیم تا گوجه ها مقداری سرخ شوند.

سپس تخم مرغ ها را در ظرف جداگانه می شکنیم آن ها را هم می زنیم تا یکدست شوند سپس قارچ را داخل گوجه ریخته و بعد تخم مرغ را به آن ها اضافه کرده و آن ها را با هم مخلوط می کنیم و هم می زنیم و اجازه می دهیم تا تخم مرغ پخته شود.

منبع : nezareha.com/1344/%d8%b7%d8%b1%d8%b2-%d8%aa%d9%87%db%8c%d9%87-%d8%a7%d9%85%d9%84%d8%aa

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*