خانه » آموزش آشپزی » دستور پخت خوراک مرغ

دستور پخت خوراک مرغ

طرز تهیه خوراک مرغ و قارچ

خوراک مرغ و قارچ , طرز تهیه خوراک مرغ و قارچ , خوراک مرغ مجلسی , o,vh; lvy

خوراک مرغ و قارچ نوعی خوراک است که همانظور که از اسم آن مشخص می باشد در ترکیبات اصلی آن گوشت مرغ و قارچ قرار دارد که می توان با استفاده از آن ها و چندین مواد دیگر آن خوراک را تهیه کرد این خوراک یکی از غذاهایی که شاید تا به حال آن را میل نکرده باشین اما تمایل داشته باشید که حتی برای یکبار هم که شده است آن را امتحان کنید و بدانید که طعم و مزه آن چگونه است خوراک مرغ نوعی غذای ساده می باشد که برای سرو آن نیازی به درست کردن پلو نداریم و می توان آن را به همراه نان سرو کرد دستور پخت برای ۴ نفر مناسب می باشد برای اطلاع از آموزش و طرز تهیه خوراک مرغ و قارچ به این شکل نظاره ها را همراهی کنید.

مواد خوراک مرغ , آموزش تهیه خوراک مرغ و قارچ , خوراک مرغ سیب زمینی

مواد لازم خوراک مرغ و قارچ

سینه مرغ یک عدد
نخود سبز یک لیوان
ذرت پخته و یا کنسرو شده یک لیوان
پیاز یک عدد
قارچ ۲۵۰ گرم
سیبب زمینی سرخ کرده یک لیوان
رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
روغن و آب به مقدار لازم
نمک و ادویه به مقدار لازم

طرز تهیه خوراک مرغ

نخود را می گذاریم تا پخته شود و بعد آن ها را آبکش می کنیم سپس سینه مرغ را بصورت نگینی خرد می کنیم در مقداری آب سرد روی حرارت قرار می دهیم تا چند چوش بخورد سپس مرغ را از آب خارج می کنیم و بعد مقداری روغن درون ظرف مناسبی روی حرارت قرار می دهیم و تکه های مرغ را داخل آن ریخته و آن ها را سرخ می کنیم قارچ را اسلایس می کنیم و مقداری تفت می دهیم تا آب آن گرفته شود.

سپس پیاز را نگینی خرد می کنیم و در مقداری روغن تفت می دهیم و به مرغ اضافه می کنیم و بعد رب گوجه را اضافه می کنیم و تفت می دهیم.سپس نخود و قارچ را به همراه ذرت و زردچوبه و فلفل و نمک داخل آن ها می ریزیم و همه را با هم مخلوط می کنیم و زمانی که همه مواد به خوبی تفت داده شدن و پخته شدن آن را داخل ظرف مناسبی می ریزیم و در کنار آن سیب زمینی سرخ کرده قرار می دهیم و به همراه نان سرو می کنیم.

خوراک مرغ و قارچ مجلسی , خوراک مرغ و قارچ , طرز تهیه خوراک مرغ

آموزش تهیه خوراک مرغ و قارچ خوشمزه و مجلسی

خوراک مرغ و قارچ , طرز تهیه خوراک مرغ و قارچ , خوراک مرغ مجلسی , o,vh; lvy

نکات مهم در تهیه این خوراک

  1. برخی مرغ را نمی پزنند و تنها آن را سرخ می کنند.
  2. در صوت تمایل می توانیم از گوجه فرنگی هم استفاده کنیم.
  3. این غذا را به همراه برنج هم می شود سرو کرد.
  4. می توان در انتها روی آن با چیپس خلالی بپوشانیم.
  5. برای تزیین آن سیب زمینی و نخود سبز و ذرت استفاده می کنیم.

منبع : nezareha.com/996/%d8%ae%d9%88%d8%b1%d8%a7%da%a9-%d9%85%d8%b1%d8%ba-%d9%82%d8%a7%d8%b1%da%86

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*