خانه » آموزش آشپزی » مراحل تهیه و پخت آش آلوچه خوش طعم

مراحل تهیه و پخت آش آلوچه خوش طعم

طرز تهیه آش آلوچه

آش آلوچه , طرز تهیه آش آلوچه , آش گوجه سبز , آش آلوچه سبز ترش

آش آلوچه را نوعی آش است که بدلیل داشتن آلوچه ترش مزه می باشد و می تواند با ذائقه افرادی که به غذاهای ترش علاقمند هستند و یا میوه گوجه سبز را دوست دارند جور باشد ممکن است این آش در تعدادی از استان مانند استان های شمالی بیشتر درست شود و افراد بیشتری در آنجا آن را تا بحال صرف کرده باشند و طرز تهیه آن بدانند و آن را در سال چند بار آماده کنند بخصوص در فصل بهار
ممکن است افرادی این آش را در جاهای مختلفی میل کرده باشند اما خودشان آن را نپخته باشند و بخواهد حتی برای یکبار هم که شده است درست کردن آن را امتحان کنند یکی از مواردی که آش آلوچه را نسبت به تعدادی از آش ها متفاوت کرده است میوه آلوچه می باشد که در ترکیب آن بکار رفته است.این آشپزی را میتوانید در سایت نظاره ها مشاهده کنید.

مواد لازم آش آلوچه

سبزی یک کیلو
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
پیاز دو عدد
لوبیا قرمز یک پیمانه
جو بلغور دو پیمانه
عدس یک پیمانه
آلوچه ۷۰۰ گرم
نعنا خشک سه قاشق غذاخورش
آب و روغن به مقدار لازم
نمک و ادویه به مقدار لازم

طرز تهیه آش آلوچه

ابتدا لوبیا را پاک می کنیم و از شب آن ها را خیس می کنیم سپس سبزی را پاک می کنیم و می شوییم و خرد می کنیم بعد حبوبات را در مقداری آب روی حرارت قرار می دهیم و اجازه می دهیم تا نیم پز شوند بلغور گندم و عدس را بطور جدا هر کدام را به مدت یک ساعت خیس می کنیم وبعد هم پیاز را خرد می کنیم و مقداری تفت می دهیم و زردچوبه و فلفل هم میریزیم و بعد گوشت را می ریزیم و سرخ می کنیم.

سپس زمانی که لوبیا نیم پز شد عدس و گندم را داخل آن می ریزیم و دولیوان آب چوش هم به آن ها اضافه می کنیم وقتی نیم پز شد سبزی را اضافه کرده بعد که سبزی پخته شد گوشت را به همراه آلوچه داخل آش می ریزیم م گذاریم تا جا بیفتد سپس نعنا خشک را در مقداری روغن بهمراه زردچوبه تفت می دهیم و مقداری پیاز را خلالی سرخ می کنیم سپس حدود یک ربع به جا افتادن آش پیاز داغ را داخل آن می ریزیم زمانی که آش جا افتاد زیر حرارت را خاموش می کنیم و حدود یک قاشق نعنا داغ داخل آن می ریزیم بعد آن در ظرف مناسبی می کشیم و با نعنا داغ و پیاز داغ و آلوچه پخته شده تزیین می کنیم.

نکات مهم در تهیه آش گوجه سبز

  1. معمولا سبزی آش را درشت تر از سبزی خورشتی خرد می کنند.
  2. می توانیم یک پیاز در گوشت رنده می کنیم و آن را به شکل گوله کوچک در آوریم سپس سرخ کنیم و بپزیم و در آخر روی آش قرار می دهیم.
  3. مراقب هسته آلوچه باشین و به بقیه هم تذکر بدهیم.
  4. برخی بجای بلغور گندم از برنج استفاده می کنند.

همچنین ببینید :

طرز تهیه خورشت آلوچه

طرز تهیه فرنی

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*