خانه » آموزش آشپزی » دستور پخت باقالی پلو با ماهیچه

دستور پخت باقالی پلو با ماهیچه

باقالی پلو با ماهیچه

طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه , باقالی پلو با گوشت ماهیچه , باقالی پلو با ماهیچه مجلسی

باقالی پلو با ماهیچه یکی از غذای خوشمزه می باشد که هم می توان گوشت را درر لابه لای پلو قرار داد و هم می توان گوشت را جدا از پلو قرار دهیم و آن را سرو کنیم برخی برای مهمانی های بزرگشان سعی می کنند آن را درست کنند و بر اساس سلیقه ظاهر آن را تزیین می کنند.

در ترکیب پلو این غذا علاوه بر باقالی از شوید هم استفاده می کنیم باقالی پلو با گوشت علاوه بر اینکه طعم خوبی دارد ظاهر زیبایی هم دارد البته که برخی در درست کردن آن مهارت بیشتری دارند و ممکن است آن را خوشمزه تر درست کنند دستور پخت برای ۴ نفر مناسب می باشد برای اطلاع از آموزش آشپزی و طرز تهیه باقالی پیو با گوشت به این شکل نظاره ها را همراهی کنید.

مواد لازم باقالی پلو با ماهیچه

برنج دو نیم پیمانه
باقالی تازه دو پیمانه
ماهیچه ۴ عدد
شوید ۲۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
پیاز یک عدد
نمک و ادویه به مقدار لازم
آب و روغن به مقدار لازم

طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه

ابتدا پیاز را نگینی خرد می کنیم در درون قابلمه در مقداری روغن آن را تفت می دهیم سپس مقداری زردچوبه و فلفل به همراه رب گوجه را به آن اضافه می کنیم و تفت می دهیم بعد گوشت را درون آن ها قرا می دهیم و مقداری آب به آن اضافه می کنیم و با حرارت ملایم اجازه می دهیم تا گوشت پخته شود در آخر هم نمک به آن اضافه می کنیم بعد پوست باقالی را می گیریم و آن را از وسط نصف می کنیم می شوییم شوید را هم بعد از پاک کردن و شستن خرد می کنیم.

سپس برنج را در مقداری آب و نمک خیس می کنیم و بعد آن را می پزیم و زمانی که آن را آبکش کردیم باقالی و شوید را به آن اضافه می کنیم و آن ها به آرامی با هم مخلوط می کنیم سپس درون قابلمه مقداری روغن می ریزیم روی حرارت ملایم قرار می دهیم زمانی که داغ شد مخلوط برنج را داخل آن می ریزیم و یک استکان آب روی آن می ریزیم زمانی که دم بالا داد دم کنی را می گذاریم و حرارت را کم کرده وقتی برنج دم کشید و بااقالی و برنج پخته شدند آن را در ظرف مناسبی می کشیم گوشت پخته شده را هم در کنار آن سرو می کنیم.

آموزش تهیه باقالی پلو با گوشت ماهیچه در منزل

برخی از نکات

  1. ته دیگ آن را می توانیم بدلخواه بگذاریم.
  2. مقداری دارچین روی برنج می توانیم بریزم.
  3. از قسمت های دیگر گوشت هم می توان استفاده کرد.
  4. می توان وقتی باقالی پلو را در دیس می کشیم گوشت را بین آن قرار دهیم.
  5. برای تزیین آن از مقداری برنج زعفرانی و سیب زمینی سرخ کرده استفاده می کنیم.

منبع : nezareha.com/1052/%d8%a8%d8%a7%d9%82%d8%a7%d9%84%db%8c-%d9%be%d9%84%d9%88-%d8%a8%d8%a7-%d9%85%d8%a7%d9%87%db%8c%da%86%d9%87

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*