خانه » آموزش آشپزی » آموزش و طرز تهیه خورش قیمه آلو

آموزش و طرز تهیه خورش قیمه آلو

آموزش و طرز تهیه خورش قیمه آلو

طرز تهیه خورش قیمه آلو , خورش قیمه آلو

گاهی بدنبال غذایی متنوع هستیم تا آن را درست کنیم در کشور ما خورش های متفاوتی وجود دارند یکی از آن ها خورش قیمه آلو می باشد که برخی به خورن آن علاقمند هستند و در مواقعی آن را درست می کنند

مواد لازم

گوشت بدون استخوان ۵۰۰ گرم
لپه ۱۵۰ گرم
روغن مايع ۱۰۰ گرم
آلوخشك ۲۰۰ گرم
پياز ۱۰۰ گرم
رب گوجه‌فرنگي يک قاشق چايخوري
ليموعماني سه عدد
زردچوبه و دارچين از هر كدام يك قاشق چايخوري
آب، نمك، فلفل و روغن به ميزان لازم

 

طرز تهيه خورش قیمه آلو

پياز را خرد كرده و سرخ مي‌كنيم. وقتي طلايي شد گوشت را خرد كرده و داخل پياز مي‌ريزيم. سپس رب‌گوجه‌فرنگي، زردچوبه، دارچين، نمك و فلفل را اضافه مي‌كنيم. آن‌گاه لپه را شسته و به بقيه مواد مي‌افزاييم و به اندازه سه ليوان آب ريخته تا با شعله ملايم خوب پخته شود.

پس از پخته شدن، ليموعماني را از پوست در آورده و در خورش مي‌ريزيم. آلو را كه از قبل با آب گرم خيس كرده بوديم داخل خورش ريخته و به مدت ۲۰ دقيقه با آلو مي‌جوشانيم تا خورش جا بيافتد و آماده شود.

آموزش و طرز تهیه خورش قیمه آلو

منبع: وبگاه گروه آشپزی

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*