خانه » آموزش آشپزی » آموزش و طرز تهیه سبزی پلو مناسب مجالس مهمانی

آموزش و طرز تهیه سبزی پلو مناسب مجالس مهمانی

آموزش و طرز تهیه سبزی پلو مناسب مجالس مهمانی

آموزش و طرز تهیه سبزی پلو مناسب مجالس مهمانی

برخی همیشه برنج را بصورت ساده درست نمی کنند گاهی برای سرو غذاهایی مانند ماهی از پلو ساده استفاده نمی کنند و از سبزی پلو استفاده می کنند

مواد لازم سبزی پلو

برنج ۱ کیلو گرم

سبزی پلو (تره – جعفری – شبت – گشنیز – کمی شنبلیله ) ۱٫۵ تا ۲ کیلوگرم

گوشت ماهیچه ۷۵۰ گرم

روغن ۲۰۰ گرم

زعفران سائیده یک قاشق مرباخوری

 

طرز تهیه سبزی پلو

برنج را قبلا خیس می کنیم سبزی را به دقت تمیز می نمائیم و میشوئیم داخل آبکش می ریزیم تا آب آن برود ، گوشت را جداگانه می پزیم بطوریکه بعد از پختن یک ملاقه آب داشته باشد .

سبزی را خرد می کنیم و برنج را آبکش می کنیم ولی کمی دان تر بر می داریم . ته دیگ را دو تا سه قاشق روغن آبکرده ونصف لیوان آب می ریزیم ، برنج داخل آبکش را کم کم در دیگ می ریزیم و سبزی خرد کرده را به تدریج لای برنج می پاشیم و گوشت را لای پلو می گذاریم . سه تا چهار قاشق روغن آبکرده را با آبگوشت مخلوط می کنیم ، عرق برنج را که گرفتیم ، آبگوشت و روغن را روی برنج می دهیم و برنج را در فر یا روی شعله دم می کنیم .

هنگام کشیدن پلو زعفران سائیده حل شده در آب جوش را با کمی پلو مخلوط می کنیم و روی دیس می دهیم و کمی روغن داغ کرده روی پلو می دهیم .

می شود لای سبزی پلو را هنگام دم کردن یک دسته سیر تازه تمیز کرده بگذاریم .

آموزش و طرز تهیه سبزی پلو مناسب مجالس مهمانی

منبع: وبگاه گروه آشپزی

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*