آنچه در این مطلب می خوانید:
طرز تهیه کله جوش با کشک
کله جوش یکی از غذاهای قدیمی می باشد که تا به امروز طبخ آن ادامه داشته است این غذای خوشمزه در جاهای زیادی از کشور عزیزمان درست می شود این غذای سنتی طعم دلنشینی دارد و با ذائقه برخی بسیار سازگار می باشد.
این غذا را برخی کال جوش می نامند بعضی ها کله جوش را با گوشت آماده می کنند اما معمولا آن را بدون گوشت می پزند در ترکیب این غذا کشک وجود دارد اما برخی به آن ماست و دوغ هم می زنند دستور پخت برای ۴ نفر مناسب می باشد برای اطلاع از آموزش آشپزی و طرز تهیه کله چوش به این شکل نظاره ها را همراهی کنید.
مواد لازم کله جوش
کشک یک لیوان
پیاز یک عدد
گردو صد گرم
نعنا دو قاشق غذاخوری
نمک و ادویه به مقدار لازم
آب سه لیوان
روغن به مقدار لازم
طرز تهیه کله جوش
پیاز را را خلالی خرد می کنیم و داخل روغن سرخ می کنیم گردو را خرد کرده و داخل آن ها می ریزیم بعد نعنا را به آن اضافه کرده و به همراه نمک و زردچوبه و فلفل کمی تفت می دهیم سپس کشک را در مقداری آب رقیق کرده و به آن اضافه می کنیم سپس آب را به آرامی داخل آن می ریزیم و هم می زنیم و زمانی که یک چوش خورد آن را سرو می کنیم سپس نان را خرد می کنیم و همانند اشگنه داخل تلیت کرده و بعد میل می کنیم.
چند نکته مهم در تهیه این غذا
- اگر بخواهیم کله چوش ترش باشد آب کمتری داخل آن ریخته و بجای آن از دوغ استفاده می کنیم.
- بعد ریختن آب داخل می توانیم چند تکه نان داخل آن بریزیم تا بعد چوش بیاید.
- می توان آن را به همراه پیاز میل کرد.
- برای تزیین آن از پیاز داغ و نعنا داغ استفاده می کنیم.
منبع : nezareha.com/1524/%DA%A9%D9%84%D9%87-%D8%AC%D9%88%D8%B4