خانه » آموزش آشپزی » دستور پخت دلمه بادمجان

دستور پخت دلمه بادمجان

پخت دلمه بادمجان خوشمزه با گوشت

دلمه بادمجان , طرز تهیه دلمه بادمجان , دلمه بادمجان خوشمزه با گوشت

دلمه بادمجان یک از انواع دلمه می باشد که طبخ آن در بین برخی از خانواده بسیار رایج می باشد و آن را به عنوان یکی از غذاهای اصی می شناسند و آن را به سادگی درست می کنند برخی این دلمه را به نام تبریز و یا شمالی می شناسند.

دلمه ها انواع مختلفی دارند که تعدادی از آن بیشتر درست می شود داخل دلمه بادمجان را برخی با بادمجان قلمی و سیاه تهیه می کنند داخل این بادمجان شک پر برخی داخل آن پنیر پیتزا و گوشت مرغ می ریزند و گاهی هم آن را بدون گوشت مرغ آماده می کنند که برای آموزش این آشپزی لطفا ادامه مطلب را مشاهده کنید.

مواد لازم دلمه بادمجان

بادمجان دلمه ای چهار عدد
گوشت گوسفندی چرخ کرده دویست و پنجاه گرم
لپه نصف پیمانه
برنج نصف پیمانه
سبزی های معطر خرد شده سه قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
پیاز دو عدد متوسط
روغن و آب به مقدار لازم
آبلیمو و سرکه به مقدار لازم
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه دلمه بادمجان

لپه را چند ساعت خیس می کنیم سپس آن را نیم پز می کنیم سپس برنج را خیس کرده و آن را نیز نیم پز می کنیم بعد داخل گوشت یکی عدد پیاز رنده می کنیم و آن را روی حرارت قرار می دهیم ا گوشت پخته و مقداری م سرخ شود سپس پیاز را ریز خرد می کنیم و در مقداری روغن آن را سرخ می کنیم و بعد سبزی معطر خرد کرده داخل آن می ریزیم وتفت می دهیم سپس رب گوجه و نمک و فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کرده و مقداری تفت می دهیم.

سپس لپه و برنج پخته شده و گوشت سرخ شده را داخل آن ها می ریزیم و آبلیمو را روی آن ها می ریزیم و همه را با هم مخلوط می کنیم سپس بادمجان ها را می شوییم و خشک می کنیم و چند سانت از بالا و سر آن را برش می دهیم سپس داخل بادمجان ها را خالی می کنیم و موادی را که آماده کردیم را داخل آن می ریزیم و سر بادمجان را روی آن قرار می دهیم و و آن ها را داخل ظرفی که مقداری آب و سرکه ریخته ایم قرار می دهیم و آن را روی حرارت ملایم می گذاریم تا به خوبی پخته شوند.

نکات مهم در تهیه این دلمه

  1. داخل آن بجای گوشت چرخ کرده می توان از گوشت ریز خرد شده هم استفاده کرد.
  2. بجای آبلیمو می توان مقداری زرشک داخل مواد بریزیم.
  3. در صورت تمایل شکر داخل مواد می ریزیم.
  4. روی مواد می توانیم مقداری پنیر پیتزا بریزیم.
  5. برای تزیین مقداری سبزی و زرشک بکار می بریم.

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*