خانه » آموزش آشپزی » درست کردن آبگوشت غذای اصیل و سنتی ایرانی ها

درست کردن آبگوشت غذای اصیل و سنتی ایرانی ها

آبگوشت دیزی سنگی

آبگوشت , دیزی سنگی , طرز تهیه آبگوشت , آبگوشت مجلسی و ساده , Hf',aj

آبگوشت یکی از غذاهی سنتی می باشد که در ایران دارای طرفداران زیادی می باشد که به آن دیزی نیز می گویند. این غذای خوشمزه دارای انواع مختلفی می باشد که گاهی طعم و مزه ی آن ها هم با هم متفاوت می باشد. برخی معتقد هستند این غذا را باید دور هم میل کرد تا مزه آن چند برابر شود.

آبگوشت را برخی علاوه بر اینکه در منزل میل می کنند یک وقتایی هم که از منزل بیرون می روند ترجیح می دهند تا به دیزی سرا بروند و آن صرف کنند این غذای خوشمزه از دیرین در برنامه غذایی بسیاری قرار داشته است و امروزه هم بسیاری آن را در برنامه غذایی خود قرار داده اند. در ادامه در سایت نظاره ها می توانید این آموزش را مشاهده کنید.

آبگوشت خوشمزه , طرز تهیه دیزی سنگی , دیزی , دیزی مجلسی , ndcd sk'd

مواد لازم آبگوشت ( دیزی سنگی )

گوشت آبگوشتی گوسفندی نیم کیلو
سیب زمینی دو عدد
نخود و لوبیا یک استکان
پیاز یک عدد
گوجه فرنگی دو عدد
رب گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری
نمک و ادویه به مقدار لازم
آب و آبلیمو به مقدار لازم

طرز تهیه آبگوشت

حبوبات را از شب قبل خیس می کنیم قابلمه مناسبی را برمی داریم چهار لیوان آب سرد درون آن می ریزیم سپس گوشت را هم دورن آن قرار می دهیم و آن را روی حرارت قرار می دهیم سپس حبوبات را به آن ها اضافه می کنیم بعد پیاز را پوست می گیریم و خرد می کنیم و داخل آن ها می ریزیم و درب ظرف را می گذاریم بعد با حرارت ملایم اجازه می دهیم تا پخته شوند زمانی که گوشت نیم پز شد حدود سی دقیقه بعد سیب زمینی را پوست می گیریم و در اندازه بزرگ خرد می کنیم و درون آبگوشت می ریزیم.

سپس گوجه و رب گوجه را به همراه فلفل و زردچوبه به آن اضافه می کنیم تا غذا خوب پخته شود و جا بیفتد در نهایت مقداری نمک و آبلیمو به آن اضافه می کنیم و زیر حرارت را خاموش می کنیم بعد کمی از دنبه را می کوبیم و مقداری از آن را داخل ظرف هر نفر می ریزیم سپس آب آبگوشت را هم به همراه مقداری گوشت داخل هر ظرف می ریزیم و برای هر نفر می گذاریم سپس استخوان های بقیه گوشت را جدا می کنیم و آن را به همراه حبوبات و سیب زمینی و بقیه بدون آب می کوبیم و سرو می کنیم.

نکات مهم در تهیه و آشپزی این غذا

  1. پخت این غذا بوسیله زودپز سریع تر انجام می شود و زمان کمتری می برد.
  2. برخی گوشت با دنبه را مناسب آبگوشت می دانند.
  3. هر زمان که درب ظرف را برداشتیم و نیاز به آب داشت مقداری آب چوش به آن اضافه می کنیم.
  4. در کنار این غذا می توان سبزی خوردن و پیاز و ترشی قرار داد.
  5. این غذا به همراه نان بخصوص نان سنگک و نان محلی سرو می شود.
  6. برای تزیین این غذا می توان از ظروف سنتی استفاده کرد.

همچنین ببینید طرز تهیه : کوفته تبریزیسر گنجشکیجوجه کباب با ماست

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*