خانه » آموزش آشپزی » دستور پخت خورش آلو

دستور پخت خورش آلو

طرز تهیه خورش آلو بخارا

خورش آلو بخارا , طرز تهیه خورش آلو با مرغ , خورشت آلو , o,va Hg,

خورش آلو یکی از خوشمزه ترین غذاها از نظر برخی می باشد برای تهیه آن خورشت نیاز به آلو بخارا می باشد می توان علاوه بر اینکه آن را آماده از بازار خرید کرد در منزل هم در شرایط مناسب آلو را خشک کنیم و مورد استفاده قرار دهیم.

بعضی ها به غذاهای ترش علاقه دارند اما برخی ترجیح می دهند آن ها را ملس میل کنند این غذا را با مرغ و گوشت قرمز پخته می شود داخل این غذا برخی و هویج و لپه و به هم می کنند ناگفته نماند که با گوشت بوقلمون هم طعم بدی نمی گیرد البته این به ذائقه شما بستگی دارد اگر به این خورش رب انار اضافه کنیم رنگ آن تیره می شود دستور پخت برای ۴ نفر مناسب می باشد برای اطلاع از آموزش و طرز تهیه خورشت آلو به این شکل ما را همراهی کنید.

مواد لازم خورش آلو

مرغ یک کیلو
آلو بخارا صد گرم
پیاز دو عدد
رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
نمک و ادویه به مقدار لازم
آب و روغن به مقدار لازم

طرز تهیه خورش آلو

ابتدا گوشت مرغ را به همراه یک پیاز کوچک و مقداری آب سرد روی حرارت قرار می دهیم و بعد از اینکه چند چوش خورد آن ها را از داخل آب خارج می کنیم سپس پیاز را نگینی ریز خرد می کنیم و در مقداری روغن تفت می دهیم زمانی که پیاز طلایی شد رب گوجه و ادویه را اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم سپس مرغ و آلو را اضافه کرده و آن ها نیز مقداری تفت داده و بعد حدود ۴ لیوان آب داخل آن می ریزیم و زمانی که چوش آمد زیر حرارت را کم کرده و اجاز می دهیم تا خوب پخته شود و خورش جا بیفتد.

نکات مهم در تهیه این خورشت

  1. این غذا را در کنار پلو سرو می کنیم.
  2. داخل این خورشت می توانیم مقداری هویچ اضافه کنیم.
  3. برخی داخل این غذا مانند خورش قیمه لپه می ریزند.
  4. در صورت تمایل به آن مقداری رب انار و یا شکر می کنیم.
  5. می توان در آن همانند خورشت به از به استفاده کرد.
  6. کم یا زیاد کردن آلو دست خودمان است.
  7. بعضی ها با گوشت قرمز هم درست می کنند.
  8. پخت با زود پز به آب و زمان کمتر انجام می شود.
  9. برای تزیین از سیب زمینی سرخ شده و هویج استفاده می کنیم.

منبع : nezareha.com/1121/%d8%ae%d9%88%d8%b1%d8%b4-%d8%a2%d9%84%d9%88-%d8%a8%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%a7

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*