آنچه در این مطلب می خوانید:
کشک بادمجان مجلسی
کشک بادمجان غذایی است که بادمجان و کشک از ترکیبات اصلی آن محسوب می شود این غذای خوشمزه را می توانیم برای بعضی از مهمانی هایمان نیز تهیه کنیم و با استفاده از آن سفره هایمان را زیباتر کنیم البته باید مراقب باشیم که اصراف نکنیم.
گاهی برای درست کردن برخی از غذاها روش های مختلفی وجود که ممکن است یک روش از روش دیگر از نظر سلامت بهتر باشد و یا باعث شود غذا سریع تر آماده شود کشک بادممجان هم ازجمله غذاهایی که برای آماده کردن آن چند روش وجود دارد که بعضی ها برای پخت آن راه های متفاوت را امتحان می کنند دستور پخت برای ۴ نفر مناسب می باشد برای اطلاع از آموزش آشپزی و طرز تهیه کشک بادمجان به این شکل نظاره ها را همراهی کنید.
مواد لازم کشک بادمجان
بادمجان ۴ عدد
پیاز دو عدد
نعنا دو قاشق غذاخوری
سیر داغ یک قاشق غذاخوری
کشک ۴ قاشق غذاخوری
آب و روغنبه مقدار لازم
نمک و زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه کشک بادمجان
بادمجان را پوست می گیریم و در چند لایه برش می دهیم حدود یک ربع در آب ونمک قرار می دهیم سپس پیاز ها را ریز خرد می کنیم و در مقداری روغن سرخ می کنیم تا طلایی شود سپس بادمجان را در مقداری روغن سرخ می کنیم بعد از آن پیاز داغ را به آن اضافه می کنیم و نمک و زردچوبه را داخل آن می ریزیم و بعد هم حدود یک استکان آب اضافه می کنیم و روی حرارت قرار می دهیم و اجازه می دهیم تا بامجان ها به خوبی پخته شوند سپس آن ها را از روی حرارت برمی دهیم له می کنیم بعد نعنا را درمقداری روغن کمی تفت می دهیم و بهمراه سیر داغ به آن اضافه می کنیم بعد هم کشک را داخل آن می ریزیم و با هم ترکیب می کنیم و در ظرف مناسب با تزیین زیبا سرو می کنیم.
طرز تهیه کشک بادمجان آب پز
بادمجان ها را بعد از پوست گرفتن و در آب نمک قرار دادن در اندازه های مکعبی خرد می کنیم درون ظرف مناسب روی حرارت قرار داده و حدود سه استکان آب اضافه می کنیم و پیاز داغ را به آن اضافه می کنیم و می گذاریم تا بادمجان پخته شود بعد هم آن ها را میکس کرده و نعنا داغ و سیرداغ و کشک را به آن اضافه می کنیم و سرو می کنیم.
طرز تهیه کشک بادمجان کبابی
بادمجان ها را کباب می کنیم بعد پوست آن ها را می گیریم و می کوبیم بعد هم پیاز داغ و نعنا داغ و سیر داغ و کشک را به آنها اضافه می کنیم و همه را به خوبی با هم مخلوط می کنیم سپس آن را در یک ظرف زیبا می کشیم.
نکات مهم در تهیه این غذا
- در کنار آن می توانیم از سبزی خوردن و پیاز استفاده کنیم.
- این غذا به همراه نان سرو می شود.
- برای پختن بهتر است از بادمجان دلمه ای و برای کباب کردن از بادمجان قلمی استفاده کنیم.
- مقدار کشک را بنابر سلیقه می توان کم و زیاد کرد.
- برای تزیین این غذا ی توانیم از پیاز داغ و نعنا داغ و کشک استفاده کنیم.