آنچه در این مطلب می خوانید:
سالاد اندونزی مجلسی با سیب زمینی
سالاد اندونزی یکی از سالاد های معروف می باشد و این می تواند یکی از عواملی باشد که زمانی که منو بسیاری از فسفود و یا حتی تعدادی از رستوران ها را نگاه کنید نام آن را شاهده نمایید و حتی بعضی از شما نیز ممکن است از طرفداران آن باشید و ترجیحا آن را سفارش هم بدهیم.
سالاد ها انواع مختلفی دارند که سالاد اندونزی هم یکی از آن ها می باشد و برخی تمایل دارند تا آن در منزل و به شکل خانگی درست کنند برخی آن را ساده و برخی هم رژیمی آن را سرو می کنند داخل آن بعضی ها کالباس و یا مرغ می ریزند و تزیین آن برایشان اهمیت دارد اگر برای دونفر تهیه می کنید می توانید از مواد کمتری استفاده نمایید دستور پخت برای ۴ نفر مناسب می باشد برای اطلاع از آموزشپ و طرز تهیه سالاد اندونزی به این شکل نظاره ها را همراهی کنید.
مواد لازم سالاد اندونزی
کلم سفید خرد شده یک و نیم پیمانه
سیب زمینی سه عدد (نصف پیمانه)
گوجه فرنگی دو عدد (نصف پیمانه)
خیار شور یک سوم پیمانه
کالباس نصف پیمانه
نخود فرنگی یک سوم یمانه
ذرت پخته شده یک سوم پیمانه
سس مایونز به مقدار لازم
آب و نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه سالاد اندونزی
ابتدا نخود را می پزیم سپس سیب زمینی را پخته و بعد پوست آن ها می گیریم و به شکل ها مکعب های کوچک یا نگینی ریز آن را خرد می کنیم سپس کلم را بعد از شستن بصورت برش های نازک و کوتاه خرد می کنیم بعد گوجه را مکعبی خرد کرده سپس خیار شور و کالباس را خرد کرده سپس همه آن را داخل یک طرف مناسب ریخته و هم می زنیم سپس نخود فرنگی پخته شده و ذرت را به آن ها اضافه می کنیم سپس سس و نمک و فلفل را به آن ها اضافه کرده و همگی را با هم مخلوط می کنیم و بعد آن را داخل یخچال قرار داده و چند ساعت بعد آن را از یخچال خارج کرده و آن را سرو می کنیم.
چند نکته مهم در تهیه این سالاد
- از کالباس خانگی استفاده می کنیم.
- داخل می توان مرغ پخته شده اضافه کرد و یا جاگزین کالباس شود.
- برخی ماست سفت یا چکیده را جایگزین سس می کنند.
- برای تزیین نخود فرنگی و گوجه و خیار شور و ذرت و یا حتی جعفری بکار می بریم.