آنچه در این مطلب می خوانید:
مرغ کنتاکی خوشمزه در منزل
مرغ کنتاکی یکی از انواع غذاهای سرخ کردنی می باشد که برخی زمانی که فسفود می روند آن را سفارش می دهند و میل می کنند اما برخی هم ترجیح می دهند آن را خودشان در منزل تهیه کنند و بدون رفتن به فسفود آن را میل کنند. بعضی ها در منزل هم می توانند آن را به خوبی درست کنند در کنار آن می توان سیب زمینی سرخ کرده هم قرار داد و آن را به همراه سالاد میل کرد هر چند که بعضی ترجیح می دهند غذاهای سرخ کردنی را از برنامه غذایی خود حذف کنند دستور پخت برای ۴ نفر مناسب می باشد برای اطلاع از آموزش آشپزی و طرز تهیه مرغ کنتاکی به این شکل نظاره ها را همراهی کنید.
مواد لازم مرغ کنتاکی
سر ران مرغ ۴ عدد
سینه مرغ یک عدد
آرد سفید یک پیمانه
آرد سوخاری یک پیمانه
پیاز یک عدد
ماست دو قاشق غذاخوری
سس مایونز یک قاشق غذاخوری
تخم مرغ دو عدد
نمک وادویه به مقدار لازم
پودر سیر یک قاشق چای خووری
روغن و آب به مقدار لازم
طرز تهیه مرغ کنتاکی
ابتدا سینه مرغ را به چهار قسمت برش می دهیم سپس ران و سینه مرغ را درون ظرف مناسبی می ریزیم و پیاز را در ابعاد بزرگ خرد می کنیم و داخل آن می ریزیم مقداری ادویه هم به آن ها می زنیم و ماست و سس مایونز را به آن ها اضافه می کنیم و همه را با هم مخلوط می کنند و چند ساعت درون یخچال قرار می دهند بعد تخم مرغ ها را درون ظرف مناسبی می شکنیم و هم می زنیم تا کاملا زرده و سفید با هم ترکیب شوند و کف کنند و روان شود.
سپس مقداری زردچوبه به همراه فلفل سیاه و پودر سیر و نمک به آرد سفید اضافه می کنیم و آن را با هم مخلوط می کنیم بعد تکه های مرغ را داخل آرد سفید غلط می دهیم سپس آن را داخل تخم مرغ قرار می دهیم و بعد درون آرد سوخاری می اندازیم و درون آن غلط می دهیم تا تمام قسمت های آن را آرد بگیرید سپس ماهیتابه مناسبی را روغن می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم زمانی که روغن داغ شد تکه های مرغ را داخل آن می اندازیم تا به خوبی سرخ و پخته شوند.
نکته : برخی تر جیح می دهند که ران و سینه مرغ را در مقداری آب سرد روی حرارت قرار می دهیم و مقداری پیاز یا سیر داخل آن بریزیم تا چند چوش بخورد سپس مرغ ها از داخل آب و پیاز خارج می کنند و اجازه می دهند تا مقداری سرد شوند و بعد بقیه مراحل را انجام می دهند.
آموزش تهیه مرغ کنتاکی خوشمزه و مجلسی با قارچ
چند نکته دیگر
- به اندازه ای روغن می ریزیم تا روی مرغ را بگیرد.
- بهتر است ابتدا ران مرغ و بعد سینه مرغ را سرخ کنیم چرا که زمان بیشتری لازم دارد.
- در کنار این غذا سالاد فصل قرار می دهیم.
- می توان سس مایونز را حذف کرد و یا مقداری کیوی داخل آن ها بریزیم.
- در صورت استفاده از کیوی مراقب باشین گوشت زیادی نرم نشود.
- در صورت تمایل زمانی که مرغ ها را از یخچال خارج می کنیم مقداری آبلیمو به آن ها می زنیم.
- برای تزیین آن از مقدار سیب زمینی سرخ کرده و سس استفاده می کنیم.
منبع : nezareha.com/1003/%d9%85%d8%b1%d8%ba-%da%a9%d9%86%d8%aa%d8%a7%da%a9%db%8c