خانه » آموزش آشپزی » چگونگی و روش درست کردن کتلت با گوشت در منزل

چگونگی و روش درست کردن کتلت با گوشت در منزل

طرز تهیه شامی

شامی , طرز تهیه شامی , شامی کباب , کتلت , کتلت با گوشت , ahld , ;jgj

شامی یا همان کتلت غذایی است که می توانند در برخی از دورهمی های خانوادگی مناسب باشد این غذای خوشمزه و خوش طعم را برخی با نان و یا برنج سرو می کنند معمولا در کنار آن از گوجه فرنگی هم استفاده می شود این غذا از نظر ظاهری به کوکو شباهت دارد اما برخی طعم و مزه آن را بیشتر دوست دارند.

در ایران خانواده های زیادی در منزل خود شامی درست می کنند و حتی برخی حداقل هفته ای یا دو هفته یکبار آن تهیه می کنند و در کنار هم میل می کنند گاهی آن را برای مهمان ها هم می توان درست کرد خصوصا زمانی که بطور یکدفع و با عجله قرار است مهمان به خانه ما بیاید و باید برای میزیانی از آن ها خود را آماده کنیم و تمایل داریم تا خودمان برای آن ها غذا بپزیم دستور پخت برای ۴ نفر مناسب می باشد برای اطلاع از آموزش آشپزی و طرز تهیه شامی به این شکل ما را همراهی کنید.

مواد لازم شامی کبابی یا کتلت گوشت

سیب زمینی ۴ عدد متوسط
گوشت گوسفندی چرخ کرده ۲۰۰ گرم
آرد نخودچی یک قاشق غذاخوری
پیاز یک عدد متوسط
تخم مرغ یک عدد
نمک و ادویه به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم

طرز تهیه کتلت یا شامی

سیب زمینی ها را می شوییم و پوست می گیریم و در اندازه ای بزرگ به اندازه ای که بتوانیم داخل چرخ گوشت بریزیم خرد می کنیم سپس آن ها چرخ می کنیم پیاز را نیز چرخ می کنیم و آن ها به گوشت اضافه می کنیم نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه کرده و همه ی آن ها را با هم مخلوط می کنیم تخم مرغ را در ظرف جداگانه می شکنیم سپس آرد و تخم مرغ را به آن ها اضافه می کنیم و خوب ورز می دهیم.

سپس ماهیتابه مناسبی را بر می داریم و روغن داخل آن می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم زمانی که روغن داغ شد بوسیله دست یک قاشق از موادی را که آماده کردیم را بشکل بیضی پهن می می کنیم و درون روغن قرار می دهیم اینکار را تا جایی که ماهیتابه جا داشته باشد ادامه می دهیم و اجازه می دهیم تا با حرارت ملایم آن ها پخته و سرخ شوند وقتی یک طرف آن سرخ شد آن را برمی گردانیم تا طرف دیگر آن ها سرخ شوند زمانی که دو طرف آن ها سرخ در ظرف مناسب قرار می دهیم و با تزیین زیبا آن را سرو می کنیم.

نکات مهم در تهیه این غذا

  1. برخی برای بهتر پخته شدن شامی وسط آن را سوراخ می کنند.
  2. آن ها را می توانیم به شکل دلخواه و یا به وسیله غالب های مخصوص سرخ کنیم.
  3. در کنار این غذا می توانیم مقداری گوجه را بصورت دایره برش دهیم و سرخ کنیم.
  4. سرو این غذا به همراه نان و یا برنج می باشد.
  5. برخی با این غذا سبزی خوردن و ترشی و یا سالاد شیرازی میل می کنند.

همچنین ببینید طرز تهیه : کوکو سیب زمینی – کوکو سبزی – کوکو لوبیا سبز

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*