آنچه در این مطلب می خوانید:
طرز تهیه پیتزا خانگی
پیتزا خانگی جز غذاهایی است که امروزه افرادی برای درست کردن آن مهارت خوبی دارند و آن را می توانند در فر و توستر یا ماکروفر و یا حتی آن را ساده و بدون فر و در ماهیتابه هم آماده کنند در حال حاضر این غذای خوشمزه در کشور ما دارای طرفداران زیادی می باشد با اینکه این غذا از دسته غذاهای سنتی نمی باشد اما ذائقه با برخی سازگار بوده است یکی از انواع آن مرغ و یا گوشت و قارچ و سوسیس می باشد.
بعضی ها برای تهیه آن ترجیح می دهند به سراغ فسفودی ها بروند اما عده ای هم مخالف رفتن به فسفود هستند و یا حداقل می گویند که باید کم به رستوران برویم و تمایل دارند که آن را در منزل بپزند برای تهیه پیتزا خانگی نیاز به خمیر داریم که می توان خمیر را در منزل تهیه کنیم و یا از خمیر آماده استفاده کرد یکی از انواع پرطرفدار آن مرغ و قارچ و یا گوشت می باشد.
مواد لازم پیتزا
گوشت مرغ ۴۰۰ گرم
فلفل دلمه ای دو عدد
پیاز یک عدد بزرگ
روغن به مقدار لازم
قارچ ۴۰۰ گرم
سس کچاب به مقدار لازم
ذرت کنسرو شده ۱۰۰ گرم
پنیر پیتزا به مقدار لازم
زیتون سیاه بدون هسته به مقدار لازم
طرز تهیه پیتزا
گوشت مرغ را می پزیم سپس پیاز را نگینی ریز خرد می کنیم و آن را در مقداری روغن سرخ می کنیم تا زمانی که طلایی شود سپس گوشت مرغ را ریش ریش می کنیم و داخل آن می ریزیم و فلفل دلمه ای را ریز خرد کرده و به آن ها اضافه می کنیم و نمک و فلفل به آن ها می زنیم و مقداری تفت می دهیم قارچ ها را اسلایس می کنیم و روی حرارت قرار می دهیم تا آب آن گرفته شود سپس ماهیتابه مناسب و نچسبی را انتخاب می کنیم و کف ظرف را چرب می کنیم و خمیر را داخل آن یکنواخت پهن می کنیم و چند سورخ را روی آن ایجاد می دکنیم و روی حرار ت ملایم قرار می دهیم تا خمیر خودش بگیرد.
سپس حرارت را کم می کنیم و مقداری سس کچاب می مالیم و مقداری پنیر روی آن می ریزیم و موادی را که از قبل آماده کردیم را روی آن می ریزیم سپس درب ماهیتابه را با یک دم کنی می گذاریم و بعد از اینکه خمیر به خوبی پخته شد حدود ده تا یک ربع بعد پنیر پیتز ا را روی آن می ریزیم و مقداری ذرت و زیتون برش داده شده می ریزیم و درماهیتابه را می گذاریم تا زمانی که پنیر پیتزا آب شود سپس آن را برش می دهیم و به همراه سس کچاب و آویشن آن را سرو می کنیم.
مواد لازم خمیر پیتزا
آرد سفید دو پیمانه
مایع خمیر یک قاشق مربا خوری
شکر یک قاشق مربا خوری
نمک یک قاشق مرباخوری
روغن دو قاشق سوپ خوری
آب به مقدار لازم
طرز تهیه خمیر پیتزا
برای درست کردن خمیر مایع خمیر و شکر را به همراه نمک در مقداری آب ولرم حل می کنیم و اجازه می دهیم تا پف کن و بالا بیاید سپس آن را به آرد اضافه می کنیم و روغن را می ریزیم و آنها را به خوبی با هم ترکیب می کنیم و ورز می دهیم و حدود نیم تا یک ساعت اجازه م دهیم تا خمیر استراحت کند.
برخی از نکات مهم
- اگر بعد از ریختن مایع به آرد اگر زیاد سفت و آردی بود مقداری آب ولرم به آن اضافه می کنیم.
- برای ورز دادن خمیر دستمان را خیس می کنیم.
- مواد روی پتیزا را می توان به سلیقه تغییر داد.
- بجای سس کچاب می توانیم مقداری رب گوجه تفت دهیم و روی خمیر بمالیم.
- برخی به پیتزا سوسیس هم اضافه می کنند.
- بجای گوشت مرغ می توان از گوشت گوسفندی چرخ کرده استفاده کرد.
- بعضی پیتزا را در فر و یا ماکرویو و توستر درست می کنند.
- در اینجا پلوپز را می شود جایگزین ماهیتابه کرد.
- برای تزیین آن سس کچاب و زیتون بکار می بریم.
منبع : nezareha.com/1141/%d8%b7%d8%b1%d8%b2-%d8%aa%d9%87%db%8c%d9%87-%d9%be%db%8c%d8%aa%d8%b2%d8%a7