خانه » آموزش آشپزی » طرز تهیه عدس پلو مناسب نذری ها و مراسم ها

طرز تهیه عدس پلو مناسب نذری ها و مراسم ها

مواد لازم و آموزش طرز تهیه عدس پلو با کشمش و گوشت چرخ کرده

عدس پلو , طرز تهیه عدس پلو , عدس پلو با کشمش , عدس پلو با گوشت چرخ کرده , uns \g,

عدس پلو از جمله غذاهای خوشمزه می باشد که مورد علاقه افراد بسیاری قرار گرفته است و در برنامه غذایی خیلی ها قرار گرفته است این غذا را برخی بسیار ساده درست می کنند و تنها بیشترین ترکیبی که از این غذا به چشم می آید برنج و عدس می باشد ولی برخی علاوه بر این موارد از چیزهای دیگری هم داخل آن استفاده می کنند این غذا در شهرهای مختلف ایران توسط افرادی درست می شود علاوه بر این در تعدادی از مراسم ها و هئیت ها نیز این غذا آماده می شود و در بین مردم آن را پخش می کنند بعضی ها این غذا را بصورت حرفه ای درست می کنند و خیلی هم خوشمزه می شود دستور پخت برای ۴ نفر مناسب می باشد برای اطلاع از آموزش آشپزی و طرز تهیه عدس پلو به این شکل نظاره ها را همراهی کنید.

مواد لازم عدس پلو

عدس یک پیمانه و نیم
برنج دو پیمانه و نیم
پیاز دو عدد متوسط
آب و روغن به مقدار لازم
نمک و زردچوبه به مقدار لازم
کشمش به مقدار لازم
گوشت چرخ کرده صد گرم

طرز تهیه عدس پلو

عدس را می شوییم و در مقداری در آب روی حرارت قرا می دهیم تا پخته شود برنج را خیس می کنیم و برنج را می پزیم و آبکش می کنیم سپس عدس که پخته شده را به آن اضافه می کنیم و با هم ترکیب می کنیم بعد مقداری روغن ته قابلمه می ریزیم و زیر شعله را متوسط قرار می دهیم و مخلوط برنج و عدس را داخل آن می ریزیم زمانی که مقداری دم بالا داد زیر حرارت را کم می کنیم بعد از اینکه برنج دم کشید زیر حرارت را خاموش می کنیم برای درست کردن مواد روی عدس پلو یک عدد پیاز را داخل گوشت چرخ کرده رنده می کنیم و یک عدد پیاز را نگینی ریز خرد می کنیم و در مقداری روغن آن را سرخ می کنیم.

سپس گوشت چرخ کرده را در مقداری روغن تفت می دهیم و در نهایت مقداری زرد چوبه و نمک به آن اضافه می کنیم وقتی گوشت سرخ شد زیر حرارت را خاموش می کنیم سپس کشمش را می شوییم و در مقداری روغن کمی تفت می دهیم سپس عدس پلو را داخل ظرف مناسب می کشیم با موادی که از قبل آماده کردیم تزیین می کنیم.

نکات مهم در درست کردن این غذا

  1. در این غذا برخی از کشمش و گوشت چرخ کرده استفاده نمی کنند.
  2. مقداری از برنج را داخل زعفران دم کرده می ریزیم و برای تزیین استفاده می کنیم.
  3. مقدار مواد را که روی عدس پلو می ریزیم می توانیم بر اسا سلیقه کم و زیاد کنیم.
  4. ته قابلمه را می توانیم نان و یا سیب زمینی قرار دهیم.

همچنین ببینید طرز تهیه : مرصع پلو – استانبولی – خورش کرفس

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*