آنچه در این مطلب می خوانید:
مواد لازم و آموزش طرز تهیه لوبیا پلو مجلسی با گوشت در منزل
لوبیا پلو یکی از غذاهای رایج در ایران می باشد که برخی آن را بسیار دوست دارد و حداقل در هفته یکبار آن را میل می کنند و حتی گاهی آن را برای مهمانی هایشان نیز سرو می کنند در کنار این غذا بعضی ها سالاد و یا سبزی خوردن و یا ماست و حتی مواقعی ترشی هم قرار می دهند این غذا ترکیبی از برنج و مواد اولیه آن می باشد و این غذا بدون نیاز به خورشت می باشد و در آن لوبیا سبز بکار رفته است و طعم آن برای بعضی ها دلچسب می باشد دستور پخت برای ۴ نفر مناسب می باشد برای اطلاع از آموزش آشپزی و طرز تهیه لوبیا پلو به این شکل نظاره ها را همراهی کنید.
مواد لازم لوبیا پلو
برنج سه پیمانه
لوبیا سبز دویست و پنجاه گرم
گوشت دویست و پنجاه گرم
پیاز یک عدد متوسط
زغفران ساییده شده نصف قاشق چای خوری
رب گوجه فرنگی یک قاشق غذا خوری
نمک و فلفل و ادویه به مقدار لازم
آب و روغن به مقدار لازم
طرز تهیه لوبیا پلو
برنج را پاک می کنیم و آن را خیس می کنیم سپس لوبیا سبز را پاک می کنیم و می شوییم و آن ها در اندازه یک الی دو سانتی خرد می کنیم سپس گوشت را خرد می کنیم و یعد هم پیاز را نگینی ریز خرد می کنیم و در مقداری روغن سرخ می کنیم گوشت را داخل آن می ریزیم و تفت می دهیم بعد هم لوبیا سبز را به آن ها اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم و رب گوجه و ادویه و فلفل و زعفران دم کرده را داخل آن ها می ریزیم و با هم ترکیب می کنیم و یک استکان آب روی آن ها می ریزیم و زیر حرارت را کم می کنیم تا گوشت پخته شود ده دقیقه آخر نمک را به آن اضافه می کنیم سپس برنج را آبکش می کنیم و ظرف مناسبی را انتخاب می کنیم و ته آن را مقداری روغن می ریزیم و بخشی از برنج را داخل قابلمه می ریزیم و مقداری از مواد را روی آن و دوباره مقداری برنج می ریزیم و مقداری مواد هم روی آن این کار را چند بار انجام می دهیم تا برنج و موادمان تمام شود در نهایت حدود نصف استکان آب را به کمی روغن ترکیب می کنیم و روی برنج می ریزیم سپس برنج را دم می کنیم و زیر حرارت را کم می کنیم تا برنج پخته شود.
نکات مهم در تهیه این غذا
- می توانیم ته دیگ دلخواه را ته قابمه قرار دهیم مثلا نان بگذاریم.
- گوشت چرخ کرده و یا گوشت مرغ را هم برخی جایگزین گوشت خرد کرده می کنند.