آنچه در این مطلب می خوانید:
مواد لازم و طرز تهیه کوکوی لوبیا سبز با سیب زمینی
کوکوی لوبیا سبز یکی از غذاهایی می باشد که برخی از ما آن را در شهر تبریز میل کرده ایم اما این غذا نیز مانند یکسری از غذاها ممکن است که در یک و یا چند شهر بیشتر آن را درست کنند اما در مکان های دیگر هم آن را بعضی ها درست می کنند و به آن علاقمند هستند این غذا از نظر برخی دارای طعم لذت بخشی می باشد و آن را دوست دارند اما ممکن است برخی از شما تا بحال این غذا تهیه نکرده باشید و حتی نام آن نیز برایتان آشنا نباشد به هر حال این غذا نیز دارای طرفدارانی می باشد که آن را حتی خیلی هم خوشمزه درست می کنند ما در این غذا گوشت استفاده نکرده ایم و با نان آن را سرو کرده ایم. روش آشپزی و تهیه این کوکو را در ادامه مطلب سایت نظاره ها مشاهده کنید.
مواد لازم کوکو لوبیا سبز
لوبیا سبز ۲۰۰ گرم
سیب زمینی یک عدد متوسط
هویج یک عدد متوسط
پیاز یک عدد متوسط
روغن و آب به مقدار لازم
تخم مرغ دو عدد
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه کوکوی لوبیا سبز
در ابتدا لوبیا ها می شوییم و پاک می کنیم و خرد می کنیم و در مقداری آب و نمک روی حرارت قرار می دهیم تا مقداری نرم شوند بعد زیر حرارت را خاموش می کنیم و لوبیا ها داخل آبکش می ریزیم تا مقداری سرد شوند سپس سیب زمینی را پوست می گیریم و رنده می کنیم هویج را هم رنده می کنیم بعد از آن پیاز را داخل ظرفی جدا رنده می کنیم و آب آن را می گیریم ظرف مناسبی را برمی داریم سیب زمینی و هویج و پیاز را با هم مخلوط می کنیم و بعد لوبیا را به همراه نمک و فلفل و زردچوبه داخل آن ها می ریزیم.
سپس تخم مرغ ها را در ظرفی می شکنیم اگر مشکلی نداشتند آن را نیز داخل موادمان می ریزیم و همه آن ها را با هم ترکیب می کنیم سپس ماهیتابه مناسبی را برمی داریم و روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن داخل آن می ریزم مقداری که روغن داغ شد مواد را داخل آن می ریزیم زیر حرارت را کم می کنیم و اجازه می دهیم تا یک طرف آن سرخ شود سپس آن را بر می گردانیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود زمانی که دو طرف آن سرخ شد آن را داخل ظرف مناسبی قرار می دهیم و به شکل زیبا آن را سرو می نماییم.
چند نکته مهم کوکو لوبیا سبز
- اگر انسجام خوبی نداشت و خرد می شد یک قاشق غذاخوری آرد به آن اضافه می کنیم.
- زمانی که مواد را مخلوط می کنیم باید مراقب باشیم تا لوبیا سبز ها له نشوند.
- مواد را می توانیم بصورت یکجا داخل تابه بریزیم تا سرخ شود.
- می توان هم به اندازه یک قاشق از مواد را و بصورت دانه ای داخل تابه بریزیم و سرخ کنیم.
- برخی داخل مواد مقداری فلفل دلمه ای رنگی نیز می ریزند.
- برای تزیین آن می توانیم از گوجه و خیار شور و ذرت استفاده کنیم.
- برای افراد کمتر یا بیشتر نیز می توان سرو کرد.