خانه » آموزش آشپزی » طرز تهیه شله زرد نذری خوش طعم

طرز تهیه شله زرد نذری خوش طعم

مواد لازم و آموزش طرز تهیه شله زرد نذری به همراه تزیین مجلسی شله زرد

شله زرد , طرز تهیه شله زرد , شله زرد نذری , شله زرد مجلسی , عکس تزیین شله زرد

شله زرد یکی از دسر های ایرانی می باشد که در ایران بسیار معروف می باشد و خیلی از افراد در کشورمان حداقل یکبار آن را میل کرده اند این دسر بیشتر در ماه مبارک رمضان درست می شود افراد زیادی در ایران طعم آن را دوست دارند و در مراسم افطاری که برگزار می کنند آن را تهیه می کنند برخی در آماده کردن آن مهارت قابل توجهی دارند و آن را خیلی خوشمزه درست می کنند اما بعضی از افراد هم می گویند که تا بحال نتوانسته اند که آن را بخوبی و بطور دلچسب خودشان تهیه کنند طعم این دسر شیرین می باشد که ممکن است با سلیقه بعضی ها زیاد جور نباشد اما برای برخی هم مورد پسند باشد دستور پخت برای ۴ نفر مناسب است برای اطلاع از آموزش و طرز تهیه شله زرد به این شکل ما را همراهی کنید.

مواد لازم شله زرد

برنج نیم دانه یک پیمانه
شکر دو پیمانه
گلاب نصف پیمانه
زعفران به مقدار لازم
آب حدود هفت پیمانه
روغن یا کره به مقدار لازم
دارچین و پودر نارگیل به مقدار لازم
خلال پسته و خلال بادام به مقدار لازم

طرز تهیه شله زرد

برنج را حدود چهار ساعت خیس می کنیم سپس برنج را پیمانه می کنیم و حدود شش برابر برنج به آن آب اضافه می کنیم و روی حرارت قرار می دهیم زمانی که آب به چوش آمد زیر حرارت را کم می کنیم تا برنج کاملا پخته شود بعد از اینکه برنج نرم شد شکر را به آن اضافه می کنیم و در این هنگام به طور مداوم برنج را هم می زنیم تا زمانی که آن جا بیفتد و بعد هم اگر شله زرد سفت بود یک یا دو پیمانه آب گرم به آن اضافه می کنیم سپس زعفران دم کرده را به آضافه می کنیم و کره را هم داخل آن می ریزیم و درب ظرف را می گذاریم و اجازه می دهیم روی حرارت ملایم قرار گیرد تا کاملا جا بیفتد و مقداری هم بادام به همراه گلاب به آن اضافه می کنیم و حدود هشت دقیقه بعد زیر شعله را خاموش می کنیم و مقداری که آن سرد شد داخل ظرف مناسبی می کشیم و با استفاده از دارچین و پودر نارگیل و خلال بادام و پسته آن را تزیین می کنیم.

شله زرد , طرز تهیه شله زرد , شله زرد نذری , شله زرد مجلسی , عکس تزیین شله زرد

شله زرد نذری

شله زرد , طرز تهیه شله زرد , شله زرد نذری , شله زرد مجلسی , عکس تزیین شله زرد

عکس تزیین شله زرد مناسب برای مهمانی

نکات مهم در تهیه شله زرد

  1. از برنج مرغوب استفاده می کنیم.
  2. خلال بادام را در آب خیس می کنیم و بعد پوست می گیریم و سپس استفاده می کنیم.
  3. زمانی که شکر را به برنج اضافه می کنیم مقداری شل می شود پس به اندازه دلخواه قبل از ریختن شکر آن را می پزیم.
  4. این مقدار را برای افراد بیشتری هم می توان استفاده کرد.

همچنین ببینید طرز تهیه : دسر ترایفل – موس لبو

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*