خانه » آموزش آشپزی » دستور پخت و طرز تهیه استانبولی غذای ساده

دستور پخت و طرز تهیه استانبولی غذای ساده

مواد لازم و آموزش طرز تهیه استانبولی خوشمزه و مجلسی در خانه

استامبولی جز غذاهایی است که درست کردن آن زمان خیلی زیادی نمی برد این غذا علاوه بر سادگی که دارد اما طرفدارانی دارد که حداقل در هفته یکبار آن را سعی می کنند که تهیه کنند و میل کنند معمولا این غذا را برای برگزای مهمانی های بزرگ سرو نمی کنند و بعضی ها آن را بطور معمول تنها برای خانواده خود درست می کنند این غذا را برخی بسیار سریع درست می کنند و آماده کردن آن برایشان بسیار راحت می باشد و البته طعم آن را هم دوست دارد و با لذت آن را میل می کنند دستور پخت برای ۴ نفر مناسب می باشد برای اطلاع از آموزش آشپزی و طرز تهیه استامبولی به این شکل نظاره ها را همراهی کنید.

استانبولی , طرز تهیه استانبولی , استانبولی خوشمزه و مجلسی , استنبولی

مواد لازم استانبولی

برنج سه پیمانه
گوجه ۴۰۰ گرم
رب گوجه یک قاشق غذاخوری
نمک و زردچوبه و فلفل به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
زعفران دم کرده دو قاشق غذاخوری
سیب زمینی یک عدد

طرز تهیه استانبولی

ابتدا برنج را خیس می کنیم سپس پیاز را به شکل نگینی ریز خرد می کنیم سپس قابلمه مناسبی را اتنخاب می کنیم و مقداری روغن داخل آن می ریزیم و پیاز را داخل آن می ریزیم و مقداری آن را سرخ می کنیم زمانی که طلایی شد سیب زمینی را به آن اضافه می کنیم و تفت می دهیم بعد هم گوجه فرنگی را خرد می کنیم و داخل آن ها می ریزیم سپس زردچوبه و فلفل و نمک و زعفران را به همراه رب گوجه به آن اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم و برنج را داخل قابلمه می ریزیم و آب را هم به آن اضافه می کنیم تا روی برنج را آب بگیرد و تمام مواد را با هم مخلوط می کنیم و درب ظرف را می گذاریم زمانی که چوش آمد زیر شعله را کم می کنیم تقریبا که آب غذا که تمام شد بین برنج را با قاشق سوراخ می کنیم و دم می کنی زمانی که برنج پخته شد آن را در ظرف مناسب سرو می کنیم.


همچنین ببینید طرز تهیه : مرصع پلو – خورشت قیمه – خورشت به

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*