خانه » آموزش آشپزی » دستور پخت مسقطی

دستور پخت مسقطی

طرز تهیه مسقطی ساده

دسر مسقطی , طرز تهیه مسقطی , مسقطی ساده , مسقطی با نشاته و زعفرانی

مسقطی یکی از انواع دسر می باشد که در ماه مبارک رمضان طرفداران آن بیشتر می شوند و افراد زیادتری به فکر درست کردن آن می باشند این دسر خوشمزه را می توان به آسانی آماده کرد و با استفاده از آن سفره های افطار را زیباتر کنیم.

گاهی بعضی از دسر ها را می توان به شکل های مختلفی سرو کرد مسقطی هم جز دسرهایی می باشد که برخی آن را به شکل قالبی تهیه می کنند و علاوه بر این می توان آن را به شکل رقیق تر درون ظرفی بریزیم و با تزیین زیبا آن را سرو کنیم. برای آموزش تهیه مسقطی و سایر خوراکی های خوشمزه نظاره ها را دنبال کنید.

مواد لازم مسقطی

نشاسته نصف پیمانه
شکر یک پیمانه
زعفرا دم کرده نصف پیمانه
گلاب دو قاشق غذاخوری
آب دو لیوان
کره ۱۰ گرم
هل ساییده شده به مقدار لازم

طرز تهیه مسقطی

ابتدا نشاسته را با دو لیوان آب سرد حل می کنیم سپس روی حرارت ملایم قرار می دهیم و بطور مداوم آن را هم می زنیم سپس کره را به آن اضافه می کنیم بعد شکر را داخل آن می ریزیم و به هم زدن خود ادامه می دهیم تا زمانی که نشاسته مقداری غلیظ شود و به اصطلاح خودش را بگیرد و بعد گلاب را به آن ها اضافه می کنیم و در نهایت زعفران دم کرد و هل ساییده را داخل آن می ریزیم و هم می زنیم تا به غلظت مناسب برسد و در نهایت آن را داخل ظرف مناسب سرو می کنیم.

نکات مهم در تهیه این دسر

  1. می توان روغن را جایگزین کره کرد.
  2. ظرفی را که انتخاب می کنیم می توان بصورت تک نفره و یا یک ظرف بزرگ باشد.
  3. برخی نشاسته را بصورت قالبی درست می کنند.
  4. آن را می توانیم در چند رنگ سرو کنیم.
  5. برای تزیین آن از گل سرخ و پودر نارگیل و دارچین و خلال پسته و بادام استفاده می کنیم.
  6. زمان پخت حدود ۲۰ دقیقه می باشد.

منبع: nezareha.com/934/%d8%b7%d8%b1%d8%b2-%d8%aa%d9%87%db%8c%d9%87-%d9%85%d8%b3%d9%82%d8%b7%db%8c

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*